Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ασπρόπυργο στο σημείο που βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Στη συμπλοκή συμμετείχαν άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου, καθώς και μέλη της ΧΑ. Νωρίτερα, φύλακας των γραφείων της ΧΑ στο κέντρο της Αθήνας πυροβόλησε στον αέρα, όταν είδε να περνά από το σημείο μοτοπορεία ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου που κατευθύνονταν προς τον Ασπρόπυργο για την διαμαρτυρία έξω από τα ΕΛΠΕ.

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ασπρόπυργο στο σημείο που βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
{{{ map }}}
Στη συμπλοκή συμμετείχαν άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου, καθώς και μέλη της ΧΑ. Είχε προηγηθεί μοτοπορεία με αφετηρία το Παλατάκι του Χαϊδαρίου και κατάληξη τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο, όπου πρόσφατα σημειώθηκε εργατικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα που συμμετείχαν στην μοτοπορεία, συνέχισαν μέχρι την περιοχή που βρίσκονται τα τοπικά γραφεία της Χρυσής  Αυγής.

Το επεισόδιο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση των πυροβολισμών νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλος, αποσπασμένος στη φύλαξη των γραφείων της Χρυσής Αυγής, πυροβόλησε στον αέρα, όταν είδε να κινούνται εναντίον του άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου. Ο ίδιος κατείχε νόμιμα το όπλο.

Τα άτομα κινούνταν με μηχανές και σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαιναν στην μοτοπορεία για τα εργατικά δυστυχήματα στα ΕΛΠΕ.

Από την αστυνομία έγιναν 14 προσαγωγές για το επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δεν σημειώθηκαν προσαγωγές στο επεισόδιο του Ασπρόπυργου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr