Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Λαφαζάνης: Έγκαιρη η αντιμετώπιση της φωτιάς στον Ασπρόπυργο

Την ικανοποίησή του για την αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε από τη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο το περασμένο Σάββατο εξέφρασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τονίζοντας ότι υπάρχει πλήρης αποκατάσταση του χώρου και των παρενεργειών που δημιουργήθηκαν.

Την ικανοποίησή του για την αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε από τη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο το περασμένο Σάββατο εξέφρασε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης τονίζοντας ότι υπάρχει πλήρης αποκατάσταση του χώρου και των παρενεργειών που δημιουργήθηκαν.

«Υπήρξε έγκυρη αντιμετώπιση και έγκαιρη ενημέρωση για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο. Πολύ γρήγορα, μια δύσκολη πυρκαγιά, και μέσα σε καταστάσεις άκρως αντίξοες και πρωτότυπες σβήστηκε πλήρως σε λίγες μέρες. Έχουμε πλήρη αποκατάσταση του χώρου και των παρενεργειών που δημιουργήθηκαν» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης απαντώντας στον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά που κατηγόρησε το υπουργείο ότι δεν έθεσε σε άμεση εφαρμογή την οδηγία «Σοβέζο 2» που προβλέπει έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε λίγο αργότερα και ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Τσιρώνης απαντώντας στον βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Λυκούδη.

Ο κ. Τσιρώνης τόνισε ότι η πολιτεία οφείλει να δώσει τα συγχαρητήριά της ιδιαίτερα στους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και της περιφέρειας, που χωρίς τη δυνατότητα τεχνητής επιχωμάτωσης κατάφεραν με το νερό, που ήταν -όπως είπε- το χειρότερο μέσο για τέτοιου είδους δύσκολη φωτιά, να την σβήσουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Από την πλευρά του, ο κ. Λυκούδης αντέτεινε ότι η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος δείχνει περισσότερο εφησυχασμένη από ό,τι θα έπρεπε για τέτοιου είδους φωτιά, η οποία έχει σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024