Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
'Εσπασε το πόδι του όταν προσπάθησε να κάνει σεξ (για τρίτη φορά) με ένα άλογο

‘Εσπασε το πόδι του όταν προσπάθησε να κάνει σεξ (για τρίτη φορά) με ένα άλογο

Θεία δίκη για έναν επίδοξο κτηνοβάτη, αφού στην τρίτη του απόπειρα να κάνει σεξ με ένα άλογο, κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι.

Ένας Αμερικανός συνελήφθη στην προσπάθεια του να βιάσει (βιασμος είναι όταν το σεξ είναι μη-συναινετικό…) ένα άλογο.

Ο Σιρίλο Καστίγιο από το Τέξας πριν λίγους μήνες, το πρωινό της 17ης Φεβρουαρίου, βρέθηκε μέσα στον αχυρώνα μιας γειτόνισσας του στη πόλη Εντινμπουργκ με σπασμένο πόδι.

Στους αστυνομικούς που τον βρήκαν ισχυρίστηκε πως τον χτύπησε αυτοκίνητο και σύρθηκε τραυματίας μέχρι τον αχυρώνα, αλλά κάτι… βρωμούσε στην όλη υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν το ιστορικό του 45χρονου άντρα και διαπίστωσαν πως είχε συλληφθεί στο παρελθόν δυο φορές κατηγορούμενος για κτηνοβασία και μάλιστα σε αμφότερες τις περιπτώσεις σε άλογα της γειτόνισσας του, στον αχυρώνα της οποίας είχε βρεθεί.

Δεδομένου το… ιστορικού του λοιπόν, οι αστυνομικοί θεώρησαν πως εισέβαλλε για τρίτη φορά στον ίδιο αχυρώνα προσπαθώντας να βιάσει ένα άλογο και αυτό προφανώς τον κλώτσησε, σπάζοντας του το πόδι.

Ο Καστίγιο, στον οποίο επιβλήθηκαν κατηγορίες για παράνομη είσοδο σε ξένη ιδιοκτησία, περνάει αυτές τις ημέρες από δίκη σε δικαστήριο του Ντάλας κι αν βρεθεί ένοχος, τον περιμένει ποινή εγκλεισμού μέχρι κι έξι μηνών, καθώς είναι ήδη (δις) υπόλογος.

Ωστόσο δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κτηνοβασία καθώς δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και το άλογο δεν δύναται να παραστεί ως… μάρτυς στη δίκη.

Μάλλον, κάτι έχει το νερό του Τέξας κι επηρεάζει τους κατοίκους του, αλλιώς δεν εξηγείται το ότι πρόπερσι ένας ακόμη άντρας συνελήφθη στην προσπάθεια του να κάνει σεξ με ένα άλογο.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Αντριου Μεντόζα έκανε σεξ με το άλογο του γείτονα του. Ο Μεντόζα, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, υποστήριξε στο δικαστήριο πως «ήθελα να κάνω ένα μωρό με το άλογο, το οποίο θα είναι μισό άλογο και το μισό άνθρωπος».

Κωνσταντίνος Τσάβαλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024