Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιδέες και προτάσεις από το in.gr για το Σαββατοκύριακο

Ιδέες και προτάσεις από το in.gr για το Σαββατοκύριακο

Καλοκαιρινή Αθήνα σημαίνει βουτιές και κοκτέιλ πάνω στην άμμο, να ρεμβάζεις σε μια δροσερή ταράτσα με την πόλη στα πόδια σου, να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη σε μια ανοιχτή σκηνή, να παρακολουθείς την ταινία της αρεσκείας σου σε ένα θερινό σινεμά που ευωδιάζει γιασεμί. Η Αθήνα σου δίνει εκατοντάδες λόγους για να περάσεις ένα […]

Καλοκαιρινή Αθήνα σημαίνει βουτιές και κοκτέιλ πάνω στην άμμο, να ρεμβάζεις σε μια δροσερή ταράτσα με την πόλη στα πόδια σου, να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη σε μια ανοιχτή σκηνή, να παρακολουθείς την ταινία της αρεσκείας σου σε ένα θερινό σινεμά που ευωδιάζει γιασεμί.

Η Αθήνα σου δίνει εκατοντάδες λόγους για να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι στην πόλη. Έχοντας και σύμμαχο τον καιρό –που ακόμα μάς κάνει νάζια- τότε οι καλοκαιρινές στιγμές σου σε μια πόλη-ορισμό της διασκέδασης γίνονται αλησμόνητες.

Η καλοκαιρινή Αθήνα έχει προτάσεις για κάθε γούστο και εμείς δεν έχουμε παρά να τις ακολουθήσουμε…

Το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει λίγο νωρίτερα για εμάς, ακούγοντας live τη Monika που κάνει ποδαρικό στην πράσινη όαση της Αθήνας, τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, την Παρασκευή 12/6. Καιρού επιτρέποντος, το Σάββατο επιβάλλεται μια εξόρμηση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ την Κυριακή μια «επίσκεψη» στο πιο εντυπωσιακό πάρκο δεινοσαύρων (aka Jurassic World) κρίνεται τουλάχιστον απαραίτητη.
Τζωρτζίνα Ντούτση

Επιλέγω «Τόσκα» για την Κυριακή 14 Ιουνίου για: την καταπληκτική μουσική του Πουτσίνι αλλά και για τα θέματα που καταπιάνεται όπως: έρωτας, ζήλεια, διεστραμμένη λαγνεία και φιλία. Και το πιο σημαντικό: παίζεται κάτω από τη «σκιά» της Ακρόπολης στο Ηρώδειο.
Μαρία Παπουτσή

Επειδή καλοκαίρι χωρίς βιβλίο, δεν γίνεται, το Σάββατο θα επισκεφτώ την έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι για τον καλύτερο «ανεφοδιασμό»! Κυριακή Σινέ Θησείον για προβολή της ταινίας «Διακοπές στη Βενετία» και κινηματογραφικά ταξίδια!
Μαρία Πετροπούλου

Το όνομά του εμπνέεται από την πιο αναγνωρίσιμη φιγούρα της κινηματογραφικής τέχνης τον -Charlie- Chaplin και βρίσκεται μια ανάσα από την πλατεία Αγ. Ειρήνης στο κέντρο, για την ακρίβεια στην οδό Καλαμιώτου 16. Η μουσική του κινείται σε ρυθμούς rock, jazz, 80s, 90s και disco και τα cocktails του είναι γλυκές αλχημείες… Όποιο βράδυ και να το επιλέξετε για τη διασκέδασή σας θα περάσετε υπέροχα.
Μαντώ Σιώμου

Η «Δεσποινίς Τζούλια» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ από τον νοτιοαφρικανικό θίασο «Baxter Theatre Center» στην Πειραιώς 260, είναι μια καλή επιλογή για το Σαββατοκύριακο. Τα συναισθήματα διττά και το «πάγωμα» συνοδεύει το θεατή στο τέλος της παράστασης. Για πρώτη φορά το Φεστιβάλ Αθηνών φέρνει σε επαφή το ελληνικό κοινό με τέτοια παραγωγή.
Eλισάβετ Σταμοπούλου

entertainment.in.gr

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024