Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεοπτικές σειρές βασισμένες σε κόμικ της Marvel

Τηλεοπτικές σειρές βασισμένες σε κόμικ της Marvel

Μαντώ Σιώμου Η Marvel μετά την θετική ανταπόκριση της ταινίας «Οι Εκδικητές» (The Avengers), που προβλήθηκε το 2012, αποφάσισε να επεκτείνει το σύμπαν της και να μεταφέρει τις περίφημες περιπέτειες των σούπερ ηρώων της και στην μικρή οθόνη. Η πρώτη τηλεοπτική σειρά τoυ κινηματογραφικού κόσμου της Marvel (Marvel Cinematic Universal) ήταν η «Agents of S.H.I.EL.D.», […]

Μαντώ Σιώμου

Η Marvel μετά την θετική ανταπόκριση της ταινίας «Οι Εκδικητές» (The Avengers), που προβλήθηκε το 2012, αποφάσισε να επεκτείνει το σύμπαν της και να μεταφέρει τις περίφημες περιπέτειες των σούπερ ηρώων της και στην μικρή οθόνη.

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά τoυ κινηματογραφικού κόσμου της Marvel (Marvel Cinematic Universal) ήταν η «Agents of S.H.I.EL.D.», που έκανε πρεμιέρα στο ABC το Σεπτέμβριο του 2013. Ακολούθησε η σειρά Agent Carter, που έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2015 επίσης στο ABC. Τον Απρίλιο του 2015 η MCU μετέδωσε την τηλεοπτική σειρά ζωντανής δράσης Daredevil αυτή τη φορά στo Netflix. Το Δεκέμβριο του 2015 θα μεταδώσει μια νέα σειρά βασιζόμενη στην Jessica Jones επίσης για το Netflix, ενώ μέσα στο 2016 αναμένεται να μεταδοθούν οι σειρές Luke Cage, Iron Fist και The Defenders.

Agents of S.H.I.E.L.D.




O πράκτορας Phil Coulson ηγείται μιας ομάδας ξεχωριστών πρακτόρων που ερευνούν διάφορα υπερφυσικά γεγονότα και πρόσωπα ανά τον πλανήτη. Σκοπός τους είναι να ερευνήσουν κάθε τι άγνωστο και καινούργιο που υπάρχει εκεί έξω και να προστατεύσουν τον κόσμο από ασυνήθιστες απειλές και κινδύνους.

Η σειρά παράγεται από τα ABC Studios, Marvel Television, και Mutant Enemy και διαδραματίζεται μέσα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ,ενώ χρονικά τοποθετείται μετά από τα γεγονότα της ταινίας «Οι Εκδικητές».

Στην σειρά πρωταγωνιστούν ο Phil Coulson (Clark Gregg), η Ming-Na Wen (Melinda May), ο Brett Dalton (Grant Ward), η Chloe Bennet (Daisy «Skye» Johnson), ο Iain De Caestecker (Leo Fitz), η Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons), ο Nick Blood (Lance Hunter), η Adrianne Palicki (Bobbi Morse), ο Luke Mitchell (Lincoln Campbell), και η Henry Simmons (Alphonso «Mack» MacKenzie).

Agent Carter

Η σειρά διαδραματίζεται αμέσως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου όπου η πράκτορας Peggy Carter γνωστή από τις ταινίες Captain America, αναλαμβάνει ριψοκίνδυνες αποστολές για λογαριασμό της μυστικής υπηρεσίας S.S.R (Strategic Scientific Reserve που είναι η πρώιμη μορφή της S.H.I.E.L.D), αλλά και νέες περιπέτειες για τον πολυεκατομμυριούχο Howard Stark. Ο Howard κατηγορείται άδικα για προδοσία και ζητάει από την Peggy να αποδείξει την αθωότητα του, μαζί με την βοήθεια του μπάτλερ του Edwin Jarvis.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν η Hayley Atwell (Peggy Carter), ο James D’Arcy ( Edwin Jarvis), ο Chad Michael Murray (Jack Thompson), ο Enver Gjokaj (Daniel Sousa), και ο Shea Whigham (Roger Dooley).

Daredevil

Η τρίτη σειρά της Marvel ακολουθεί το ταξίδι του δικηγόρου Matt Murdock, που σε ένα τραγικό ατύχημα όταν ήταν μικρός έμεινε τυφλός, αλλά απέκτησε εξαιρετικές αισθήσεις. Ο Murdock ανοίγει το γραφείο του στην παλιά του γειτονιά στην Νέα Υόρκη και αγωνίζεται ενάντια στην αδικία ως δικηγόρος το πρωί και σαν μασκοφόρος τιμωρός το βράδυ.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν ο Charlie Cox (Matt Murdock), η Deborah Ann Woll (Karen Page), ο Elden Henson (Foggy Nelson) και ο Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk).

A.K.A. Jessica Jones

Μια πρώην σούπερ ηρωίδα αποφασίζει να ξαναρχίσει την ζωή της αλλά αυτή τη φορά σαν ιδιωτικός πράκτορας.
Το cast της σειράς περιλαμβάνει τους Kryster Ritter (Jessica Jones), David Tennant (Kilgrave – AKA The Purple Man), Mike Colter (Luke Cage), Rachael Taylor (Trish Walker – Hellcat) και Carrie Anne Moss (Harper).

Luke Cage

Ένας μαχητής που βρίσκεται φυλακισμένος για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, αποκτάει υπεράνθρωπες ικανότητες από επικίνδυνα πειράματα και δραπετεύει για να γίνει υπερήρωας.
Πρωταγωνιστούν ο Mike Colter (Luke Cage) και η Krysten Ritter (Jessica Jones).

Iron Fist

Ένας επαγγελματίας των πολεμικών τεχνών του τσι με υπερδυνάμεις μάχεται ενάντια στο έγκλημα.
Ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

The Defenders

Ο Daredevil, η Jessica Jones, ο Luke Cage, και ο Iron Fist ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παλέψουν με το έγκλημα στην Νέα Υόρκη.

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024