Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωσε με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ ο Ατρόμητος

Ανανέωσε με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ ο Ατρόμητος

Στο ρόστερ του Ατρόμητου θα παραμείνει γι' ακόμη ένα χρόνο ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η ομάδα της δυτικής Αττικής. Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, όπου θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία για τα προκριματικά του EURO 2016.

Στο ρόστερ του Ατρόμητου θα παραμείνει γι’ ακόμη ένα χρόνο ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η ομάδα της δυτικής Αττικής. Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, όπου θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία για τα προκριματικά του EURO 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Ο διεθνής Λευκορώσος τερματοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση μας για την ενεργοποίηση της ρήτρας στο συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι και θα παραμείνει στο Αστέρι για έναν ακόμη χρόνο.

Η υπογραφή του νέου συμβολαίου έγινε λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Λευκορωσίας για τον επίσημο αγώνα με την Ισπανία στις 14 Ιουνίου (προκριματικά Euro).

Η κλήση του αφορούσε και το φιλικό παιχνίδι με τη Ρωσία στις 7 Ιουνίου αλλά η ΠΟ Λευκορωσίας κατόπιν επιθυμίας και του ιδίου δέχθηκε να ενσωματωθεί μετά την ολοκλήρωση των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στη φετινή σεζόν ο Αντρέι Γκορμπούνοφ κατέγραψε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Έκανε το ντεμπούτο του στις 29 Νοεμβρίου εναντίον της Ξάνθης στο γήπεδο Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την σπουδαία καριέρα που έκανε στα γήπεδα της πατρίδας του εν τούτοις η παρθενική του συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024