Στο ρόστερ του Ατρόμητου θα παραμείνει γι' ακόμη ένα χρόνο ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η ομάδα της δυτικής Αττικής. Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, όπου θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία για τα προκριματικά του EURO 2016.
Στο ρόστερ του Ατρόμητου θα παραμείνει γι’ ακόμη ένα χρόνο ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η ομάδα της δυτικής Αττικής. Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, όπου θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία για τα προκριματικά του EURO 2016.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ.
Ο διεθνής Λευκορώσος τερματοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση μας για την ενεργοποίηση της ρήτρας στο συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι και θα παραμείνει στο Αστέρι για έναν ακόμη χρόνο.
Η υπογραφή του νέου συμβολαίου έγινε λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Λευκορωσίας για τον επίσημο αγώνα με την Ισπανία στις 14 Ιουνίου (προκριματικά Euro).
Η κλήση του αφορούσε και το φιλικό παιχνίδι με τη Ρωσία στις 7 Ιουνίου αλλά η ΠΟ Λευκορωσίας κατόπιν επιθυμίας και του ιδίου δέχθηκε να ενσωματωθεί μετά την ολοκλήρωση των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στη φετινή σεζόν ο Αντρέι Γκορμπούνοφ κατέγραψε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Έκανε το ντεμπούτο του στις 29 Νοεμβρίου εναντίον της Ξάνθης στο γήπεδο Περιστερίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την σπουδαία καριέρα που έκανε στα γήπεδα της πατρίδας του εν τούτοις η παρθενική του συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) ο κόσμος του μπάσκετ θα είναι στραμμένος στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.