Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα φημολογία για ματαίωση της τριμερούς στις Βρυξέλλες

Νέα φημολογία για ματαίωση της τριμερούς στις Βρυξέλλες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την Ανγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ. Μετά τις χθεσινές αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες για το κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί ή όχι η τριμερής, νέα φημολογία έρχεται στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με την οποία τέτοιο ραντεβού δεν έχει προγραμματιστεί. Πάντως, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Μετά τις χθεσινές αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες για το κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί ή όχι η τριμερής, νέα φημολογία έρχεται στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση, σύμφωνα με την οποία τέτοιο ραντεβού δεν έχει προγραμματιστεί.

Πάντως, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης με τον πρόεδρο της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ.

Σύμφωνα με γαλλική πηγή που επικαλείται το Reuters, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση την Τετάρτη μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα, του γάλλου προέδρου και της γερμανίδας καγκελαρίου.

«Δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση σε αυτό το στάδιο – θα δούμε τι θα γίνει, όταν φθάσουμε εκεί» δήλωσε ο γάλλος αξιωματούχος.

Την ίδια ώρα, πηγές της ελληνικής κυβέρνησης σημειώνουν σχετικά ότι μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει δοθεί απάντηση στη νέα ελληνική πρόταση.

Η τριμερής συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ – Λατινικής Αμερικής στις Βρυξέλλες εντός της ημέρας, με στόχο να υπάρξει αποφασιστική ώθηση στις διαβουλεύσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024