Την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Κοτσόλη με τον Παναθηναϊκό για ένα ακόμη χρόνο ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, με τον ίδιο να δηλώνει «υπερήφανος».
Την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Κοτσόλη με τον Παναθηναϊκό για ένα ακόμη χρόνο ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, με τον ίδιο να δηλώνει «υπερήφανος».
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Κοτσόλη για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του έμπειρου τερματοφύλακα, ο οποίος θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2016», ανέφερε η ανακοίνωση, ενώ ο έμπειρος γκολκίπερ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη:
«Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Αισθάνομαι ότι έχω την τεράστια ευθύνη να μεταλαμπαδεύσω το dna του Συλλόγου στη νεότερη γενιά καθώς και στους καινούργιους ξένους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα μας! Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του…».
Η απόφαση αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να διατηρεί από τη νέα περίοδο τα τμήματα που έχει σε χάντμπολ, ποδόσφαιρο γυναικών, πόλο, βόλεϊ, στίβο και σε άλλα πολλά αθλήματα.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για ανοιχτή προπόνηση του Σαββάτου (16/5) στην Allwyn Arena και η αστυνομία της κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής (17/5) την ημέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό