Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού στην Φρανκφούρτη για το ηλεκτροκίνητο Audi Q6 Concept

Ραντεβού στην Φρανκφούρτη για το ηλεκτροκίνητο Audi Q6 Concept

Η γερμανική φίρμα φέρεται να ετοιμάζει για τη διεθνή έκθεση ένα πρωτότυπο SUV το οποίο, ως έκδοση παραγωγής, θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο με αυτονομία 500 χλμ. και θα υιοθετήσει μια εκκεντρική αεροδυναμική προσέγγιση.

Την πρωτότυπη εκδοχή ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου «σέξι και σπορ crossover» ετοιμάζει η Audi για την προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης, το Σεπτέμβριο.

Η Audi είχε ανακοινώσει την προσθήκη ενός αντίστοιχου SUV στην γκάμα της, ήδη από τον Μάρτιο του 2015 μαζί με ένα teaser το οποίο αποκαλύπτει τη σιλουέτα ενός επιβλητικού τετράτροχουμε coupe επιρροές, το οποίο, ως έκδοση παραγωγής, αναμένεται το 2018.

Σε ό,τι αφορά τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία, το νέο SUV θα έχει ως αφετηρία την ίδια πλατφόρμα με το ήδη γνωστό Q7 υιοθετώντας παράλληλα μια «καινοτόμο και εκκεντρική αεροδυναμική προσέγγιση» που θα του εξασφαλίσει, έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Επίσης η γερμανική φίρμα έχει υποσχεθεί ότι το αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV θα έχει αυτονομία τουλάχιστον 500 χλμ., ενώ το αρχικό «τιράζ» του υπολογίζεται σε 10.000 μονάδες παραγωγής ετησίως, όπως έχει αναφέρει ο επικεφαλής της φίρμας, Rupert Stadler.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024