Χωρίς Κιελίνι η Γιουβέντους, με Ινιέστα η Μπαρτσελόνα στον τελικό
Χωρίς τον Τζόρτζιο Κιελίνι θα αγωνιστεί η Γιουβέντους στο σαββατιάτικο τελικό του Champions League, αφού ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Αντίθετα στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε τέθηκε ο Αντρές Ινιέστα που προπονήθηκε κανονικά σήμερα, Πέμπτη.
Χωρίς τον Τζόρτζιο Κιελίνι θα αγωνιστεί η Γιουβέντους στο σαββατιάτικο τελικό του Champions League, αφού ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.
Ο διεθνής στόπερ αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα και, όπως μεταδίδουν στην Ιταλία, δεν μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Έτσι δεν θα γίνει πραγματικότητα η συνάντησή του με τον Λουίς Σουάρες μετά το Μουντιάλ της Βραζιλάις και το δάγκωμα του Ουρουγουανού επιθετικού σε εκείνον.
Αντίθετα στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε τέθηκε ο Αντρές Ινιέστα που προπονήθηκε κανονικά σήμερα, Πέμπτη με τους συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442