Επίδοξοι ληστές άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών στη Νέα Ιωνία
Πυρ κατά αστυνομικών άνοιξαν τρεις επίδοξοι ληστές που προσπάθησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νέα Ιωνία. Όταν ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Η Aστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Πυρ κατά αστυνομικών άνοιξαν τρεις επίδοξοι ληστές που προσπάθησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νέα Ιωνία.
Όταν ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
Συγκεκριμένα, τρία άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν το ΑΤΜ του υποκαταστήματος της Alpha Bank, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 316. Όταν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, πυροβόλησαν εναντίον τους, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
Η Aστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).