Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έληξε η ομηρία γυναίκας στο πλοίο «Κρήτη 2», συνελήφθη ο δράστης

Έληξε η ομηρία γυναίκας στο πλοίο «Κρήτη 2», συνελήφθη ο δράστης

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κρήτη 2», όταν ένας επιβάτης κρατούσε όμηρο μια γυναίκα υπό την απειλή ενός σπασμένου ποτηριού. Ενώ το πλοίο έδενε στο λιμάνι του Πειραιά, κλιμάκιο των ειδικών αποστολών του Λιμενικού, μονάδα υποβρυχίων αποστολών και στελέχη της ασφάλειας Πειραιά, μπήκαν μέσα, ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κρήτη 2», όταν ένας επιβάτης κρατούσε όμηρο μια γυναίκα υπό την απειλή ενός σπασμένου ποτηριού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 28χρονος δράστης, υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, κρατούσε όμηρο την 39χρονη γυναίκα στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου.

Το πλήρωμα του πλοίου επενέβη προκειμένου να απομακρύνει τους υπόλοιπους επιβάτες καθώς ο 28χρονος ήταν επιθετικός, ενώ ο πλοίαρχος του πλοίου ενημέρωσε άμεσα τον θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας.

Ο 28χρονος δεν φέρεται να έχει κάποια σχέση με τη γυναίκα.

Ενώ το πλοίο με τους 614 επιβάτες έδενε στο λιμάνι του Πειραιά, κλιμάκιο των ειδικών αποστολών του Λιμενικού, μονάδα υποβρυχίων αποστολών και στελέχη της ασφάλειας Πειραιά, μπήκαν μέσα, ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Η γυναίκα που ήταν ελαφρά τραυματισμένη διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο των Αθηνών για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο 28χρονος μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στην Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς δεν φέρεται να είχε κάποια σχέση με τη γυναίκα ούτε είχε διατυπώσει κάποιο αίτημα στον πλοίαρχο του πλοίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς κατά τη μεταγωγή του στην Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπου κρατείται και ανακρίνεται, έλεγε ότι τον κυνηγούσαν να τον συλλάβουν, ενώ ήταν ψυχικά διαταραγμένος.

Το πλοίο ερχόταν από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Την έρευνα για το συμβάν έχει αναλάβει η ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024