Βαρουφάκης: Κατάφωρα πρόωρες οι φήμες για επικείμενη παραίτησή μου
Τα σενάρια που τον φέρουν να παραιτείται λόγω της υπόθεσης Παναρίτη διέψευσε μέσω Twitter σήμερα, Κυριακή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Τα σενάρια που τον φέρουν να παραιτείται λόγω της υπόθεσης Παναρίτη διέψευσε μέσω Twitter σήμερα, Κυριακή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Με τον γνωστό αμφίσημο τρόπο του, ο υπουργός Οικονομικών δεν διέψευσε κατηγορηματικά τα σχετικά σενάρια – φήμες, αλλά τα χαρακτήρισε πρόωρα.
«Οι φήμες για την επικείμενη παραίτησή μου είναι (για πολλοστή φορά) κατάφωρα πρόωρες», ανάρτησε ο κ. Βαρουφάκης στο Twitter.
Όταν, δε, ερωτήθηκε από χρήστη μήπως η λέξη – κλειδί είναι το «πρόωρες», εκείνος επικαλέσθηκε μια ρήση του Κέινς:
«”Μακροπρόθεσμα, όλοι είμαστε νεκροί”», Τ. Μ. Κέινς. (Στο μεταξύ, εκείνοι που νοσταλγούν τις ημέρες της Τρόικα έχουν κολλήσει μαζί μου ως υπουργό Οικονομικών)», απάντησε ο κ. Βαρουφάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συλλέγει υπογραφές κατά της επιλογής Παναρίτη, με το σχετικό κείμενο να ζητά εξηγήσεις από τον Γιάνη Βαρουφάκη για το πως προέκρινε την υποψηφιότητα της.
Πάντως, παρά τις αμφισβητήσεις, η ίδια η κ. Παναρίτη -σύμφωνα με πληροφορίες- την Τετάρτη θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον, εν όψει της ανάληψης των νέων της καθηκόντων στο ΔΝΤ στις 19 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Κεφαλονιά: 19χρονη βρέθηκε νεκρή στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου
- Καύσιμα: Πάνω κάτω οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για σκάνδαλο υποκλοπών και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Έχουμε γίνει πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας»
- Τι πρέπει να προσέχετε για να μην χάσετε τον σκύλο σας



