Μείωση 0,4% στον τζίρο του λιανεμπορίου το Μάρτιο
Μείωση κατά 0,4% στον τζίρο του λιανεμπορίου τον φετινό Μάρτιο σε σχέση με τον Μάρτιο 2014 κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ. Σε σύγκριση με τον δείκτη του Φεβρουαρίου 2015 σημείωσε αύξηση κατά 3,2%.
Μείωση κατά 0,4% στον τζίρο του λιανεμπορίου τον φετινό Μάρτιο σε σχέση με τον Μάρτιο 2014 κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ. Σε σύγκριση με τον δείκτη του Φεβρουαρίου 2015 σημείωσε αύξηση κατά 3,2%.
Ο δείκτης όγκου, κατά το μήνα Μάρτιο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Μαρτίου 2014, σημείωσε αύξηση κατά 1,2% και σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 1,3%.
Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης κύκλου εργασιών (περιλαμβάνει π.χ έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος κ.λ.π) κατά το μήνα Μάρτιο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Μαρτίου 2014, σημείωσε αύξηση κατά 0,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2015 σημείωσε αύξηση κατά 1,6%.
Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης όγκου, κατά το μήνα Μάρτιο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Μαρτίου 2014, σημείωσε αύξηση κατά 0,9% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2015 σημείωσε αύξηση κατά 1,9%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νότια Κορέα: Τουλάχιστον 4 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής όπλων
- Από τις αγγελίες στην AI: Πώς αλλάζει το παιχνίδι των προσλήψεων το 2026
- Οσμή αερίου στο λεκανοπέδιο: «Πρέπει επιτέλους στην Ελλάδα να αποκτήσουμε ένα… επιστημονικό κόκκινο τηλέφωνο»
- Dogville: Η νέα παράσταση του Άρη Μπινιάρη στο ΔΘΠ
- Το νέο πολιτικό σκηνικό αναθερμαίνει το σενάριο εκλογών το Φθινόπωρο
- Υποστελεχωμένος και υποχρηματοδοτούμενος ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ, μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση πορισμάτων



