«Πάγωσαν» τραπεζικοί λογαριασμοί στο πλαίσιο της έρευνας για τη FIFA
Το ομοσπονδιακό υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελβετίας (FOJ) ανακοίνωσε ότι «πάγωσε» λογαριασμούς σε αρκετές τράπεζες της χώρας ύστερα από τη σύλληψη μερικών από τα πιο ισχυρά στελέχη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε υποθέσεις διαφθοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελβετία.
Το ομοσπονδιακό υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελβετίας (FOJ) ανακοίνωσε ότι «πάγωσε» λογαριασμούς σε αρκετές τράπεζες της χώρας ύστερα από τη σύλληψη μερικών από τα πιο ισχυρά στελέχη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε υποθέσεις διαφθοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελβετία.
«Σε συνέχεια των τριών αιτημάτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες για νομική βοήθεια, το ομοσπονδιακό υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε επίσης το μπλοκάρισμα λογαριασμών σε αρκετές τράπεζες στην Ελβετία, μέσω των οποίων φέρονται να γίνονταν δωροδοκίες, καθώς και την κατάσχεση σχετικών τραπεζικών εγγράφων», αναφέρει το FOJ στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.
Επίσης, το υπουργείο έκανε γνωστό ότι συνελήφθη ακόμη ένα ποδοσφαιρικό στέλεχος, μετά από σχετικό αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών, και ανακοίνωσε ότι οι Εουχένιο Φιγκερέδο, Εντουάρντο Λι, Χοσέ Μαρία Μαρίν, Χούλιο Ρότσα, Κώστας Τάκκας, Τζέφρι Γουέμπ και Ραφαέλ Εσκιβέλ είναι τα επτά ποδοσφαιρικά στελέχη που τελούν υπό κράτηση, ενώ εκκρεμεί η έκδοσή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας σχετικά με επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου
- Κατζ στον Χέγκσεθ: «Αποφασισμένο» το Ισραήλ να παραμείνει σε «ζώνες ασφαλείας» σε Λίβανο, Συρία και Γάζα
- Φουλ… επίθεση του Ρομέρο στον Νέβιλ: «Όταν αποσυρθώ, ελπίζω να μην είμαι τόσο ηλίθιος όσο αυτός»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιμέτωποι με διώξεις Σκρέκας, Μπουκώρος, Σενετάκης και Παπακώστα – Να υποβαθμίσει το θέμα επιχειρεί το Μαξίμου
- «Σ’ αγαπώ έντονα» – Η Ζακλίν Λαμπά ήταν ερωτευμένη με τη Φρίντα Κάλο και παντρεμένη με τον Αντρέ Μπρετόν
- Τέταρτη σύλληψη για τη δολοφονική επίθεση στη Βάγια Νέστορα



