Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ... πέταξε την ευκαιρία Χ-αρίζοντας βαθμό στον Αστέρα

Ο ΠΑΟΚ… πέταξε την ευκαιρία Χ-αρίζοντας βαθμό στον Αστέρα

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Οι Αρκάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φερνάντες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83', ενώ ο ΠΑΟΚ που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια είχε τρία δοκάρια, αλλά κυρίως πολλές... πεταμένες ευκαιρίες για γκολ. Έξω φρενών ο Ιβάν Σαββίδης.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Οι Αρκάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φερνάντες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83′, ενώ ο ΠΑΟΚ που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια είχε τρία δοκάρια, αλλά κυρίως πολλές… πεταμένες ευκαιρίες για γκολ.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία να απειλήσει, αλλά το σουτ του Μακ «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου στο 5ο λεπτό.

Ο Αστέρας προσπάθησε να «απαντήσει» στο 13΄, αλλά η κεφαλιά του Μπαράλες πέρασε άουτ, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχασαν νέα σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 26΄, όταν ο Μακ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο, ωστόσο το σουτ του έφυγε λίγο άουτ.

Στο 34΄ το σουτ του Κάτσε έφυγε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια οι Αρκάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά τα σουτ του Μπαράλες (37΄) και του Μάσα (40΄) δεν βρήκαν στόχο.

Στο 51΄ το μακρινό σουτ του Λούι έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπαράλες έξω από την περιοχή στο 60΄.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 65΄ ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά από τη σέντρα του Κάτσε, ωστόσο έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και στη συνέχεια αυτή έφυγε άουτ.

Στο 70΄ οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο δοκάρι, καθώς ο Μακ έβγαλε τη σέντρα ο Κουλούρης και έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και έφυγε άουτ. Στο 83΄ άλλαξε η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο νεοεισελθών Νίκο Φερνάντες πήρε μέσα σε οκτώ λεπτά δύο κίτρινες κάρτες και άφησε τον Αστέρα Τρίπολης με δέκα παίκτες.

Στο 85΄ ο Πόζογλου έκλεψε την μπάλα από τον Γκοϊάν και έκανε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο υπόλοιπο του αγώνα ο Αστέρας διατήρησε ανέπαφη την εστία του και πήρε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στα πλέι οφ.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Κόκκινη κάρτα: Φερνάντες (83΄, 2η κίτρινη)

Κίτρινες: Κίτσιου – Γκοϊάν, Λούι, Φερνάντες, Μπαράλες

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Ρικάρντο Κόστα, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα (79΄ Σαββίδης), Μακ (72΄ Πόζογλου), Περέιρα, Παπαδόπουλος (60΄ Κουλούρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (87΄ Ζησόπουλος), Μπαντιμπανγκά (84΄ Τσοκάνης), Ρόλε (75΄ Νίκο Φερνάντες), Μπαράλες.

* Στη διάρκεια του ημιχρόνου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τον Λίνο για την προσφορά του στην ομάδα.

* Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Γεωργιάδης άργησε να πάει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενώ και οι παίκτες δεν έφυγαν από τα αποδυτήρια, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «έφοδο» από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πήγε να ταρακουνήσει τους παίκτες εν όψει των δύο κρίσιμων αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο στο 60ο λεπτό του αγώνα και είχε μικρής διάρκειας συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024