Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει φόρους σε καταθέσεις και χρηματιστηριακές συναλλαγές
Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διαψεύδουν κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, θα επιβληθούν φόροι στις χρηματιστηριακές συναλλαγές και στις υψηλές τραπεζικές καταθέσεις. «Τέτοια δημοσιεύματα δεν είναι προς την κατεύθυνση της έγκυρης ενημέρωσης των αναγνωστών» λέει το υπουργείο.
Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διαψεύδουν κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, θα επιβληθούν φόροι στις χρηματιστηριακές συναλλαγές και στις υψηλές τραπεζικές καταθέσεις.
Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα επικαλούνται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, η ελληνική κυβέρνηση συζητά την αύξηση του φόρου επί των χρηματιστηριακών συναλλαγών, αλλά και το ενδεχόμενο επιβολής φόρου στις καταθέσεις από ένα ύψος και πάνω.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Καθημερινή’ για αύξηση του φόρου επί των χρηματιστηριακών συναλλαγών και για επιβολή φόρου στις καταθέσεις.
» Τέτοια δημοσιεύματα δεν είναι προς την κατεύθυνση της έγκυρης ενημέρωσης των αναγνωστών.»
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!