Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Olympia Golden Beach Resort & Spa στην κορυφή των 5* θερέτρων παγκοσμίως!

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa στην κορυφή των 5* θερέτρων παγκοσμίως!

Με το «Certificate of Excellence» βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το tripadvisor.com το Olympia Golden Beach Resort & Spa. Το συγκεκριμένο βραβείο τοποθετεί το ξενοδοχείο ανάμεσα στα κορυφαία όλων των επιχειρήσεων στο tripadvisor παγκοσμίως που προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες τους! Το κριτήριο για την απονομή ενός Πιστοποιητικού Αριστείας είναι οι σταθερά υψηλές αξιολογήσεις […]

Με το «Certificate of Excellence» βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το tripadvisor.com το Olympia Golden Beach Resort & Spa.

Το συγκεκριμένο βραβείο τοποθετεί το ξενοδοχείο ανάμεσα στα κορυφαία όλων των επιχειρήσεων στο tripadvisor παγκοσμίως που προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες τους!

Το κριτήριο για την απονομή ενός Πιστοποιητικού Αριστείας είναι οι σταθερά υψηλές αξιολογήσεις που λαμβάνει μια επιχείρηση από τους ταξιδιώτες του tripadvisor.com, κι αυτό είναι από μόνο του ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, μια και οι επισκέπτες αποτελούν πάντα τον πιο αντικειμενικό κριτή.

Για το Olympia Golden Beach Resort & Spa, που θέλει να μετατρέπει τις διακοπές των επισκεπτών του σε ένα ονειρεμένο ταξίδι στην πολυτέλεια, αποτελεί ταυτόχρονα την πιο ουσιαστική ηθική επιβράβευση και απόδειξη αναγνώρισης για τις υψηλές υπηρεσίες που συνεχίζει να προσφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Olympia Golden Beach Resort & Spa για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στην τελετή βραβεύσεων της Επιτροπής Διεθνών Βραβείων World Luxury Hotel Awards 2015, έχοντας ήδη στο ιστορικό του τις βραβεύσεις από τα International Hotel Awards 2015 ως Best Small and Luxury Hotel στην Ελλάδα, ενώ ήταν και «Finalist στα 2014 World Luxury Spa Awards» και «Most Popular Resort Spa 2013» από τη συμμετοχή του τις προηγούμενες χρονιές.

Βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν με στόχο να αναδείξουν εκείνα τα spa που έχουν ανεβάσει τον πήχη των προσφερόμενων υπηρεσιών και αντιπροσωπεύουν τα υψηλότερα στάνταρντ.

Πάρτε, λοιπόν, την απόφαση και ελάτε να καλομάθετε τον εαυτό σας σε έναν επίγειο παράδεισο 5 αστέρων, όπου η διαμονή γίνεται ταξίδι στην πολυτέλεια.

Μετά τα δελεαστικά πακέτα διακοπών τις ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, οι προσφορές για διαμονή στο Olympia Golden Beach Resort & Spa συνεχίζονται όλον το Μάιο και τον Ιούνιο.

Οι επισκέπτες μας μπορούν να κάνουν κράτηση για Deluxe δωμάτιο 45 τ.μ. με ημιδιατροφή από 62 ευρώ το άτομο ανά ημέρα, ενώ για παιδιά μέχρι 6 ετών δεν υπάρχει χρέωση.

Αντίστοιχα, τα Deluxe Bungalows Sharing Pool 45 τ.μ. σάς προσφέρουν τη δυνατότητα να έχετε και πισίνα ακριβώς μπροστά σας, βελτιστοποιώντας την άνεση, την πολυτέλεια και το στυλ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές του Μαΐου ή του Ιουνίου και για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 26230 95999 ή επισκεφθείτε το www.ogb.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024