Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαγωνισμός «Πεπτικό…εν τάξει!»

Διαγωνισμός «Πεπτικό…εν τάξει!»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία του Πεπτικού Συστήματος στις 29 Μαΐου, το in.gr, σε συνεργασία με το Regulamine™, από την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων Benegast™ για το γαστρεντερικό σύστημα, διοργανώνει το μεγάλο διαγωνισμό «Πεπτικό…εν τάξει!».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία του Πεπτικού Συστήματος στις 29 Μαΐου, το in.gr, σε συνεργασία με το Regulamine™, από την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων Benegast™ για το γαστρεντερικό σύστημα, διοργανώνει το μεγάλο διαγωνισμό «Πεπτικό…εν τάξει!».

Η δυσκοιλιότητα αποτελεί ένα από τα πιο συχνά πεπτικά προβλήματα στους ενήλικες. Χαρακτηριστικά:

  • Το 1/3 των ανθρώπων στην Ευρώπη, ταλαιπωρούνται από τα συμπτώματα της1
  • Η δυσκοιλιότητα επηρεάζει σε διπλάσια συχνότητα τις γυναίκες απ’ ότι τους άντρες2
  • Οι αιτίες που προκαλούν δυσκοιλιότητα ποικίλλουν, όπως το άγχος, η έλλειψη επαρκών φυτικών ινών στη διατροφή, η αφυδάτωση, ορισμένα φάρμακα κ.α.

Το Regulamine™ προάγει την τακτική κινητικότητα του εντέρου ώστε να αποφεύγεται η δυσκοιλιότητα. Το συστατικό Chiasyll™ (ψύλλιο & σπόροι chia) που περιέχει, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα των διαλυτών και αδιάλυτων φυτικών ινών, ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αποκαθιστά την ομαλή λειτουργία του εντέρου μέσα σε 7 ημέρες.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό:

  • Συμπληρώστε την φόρμα, μέχρι την Τρίτη, 2/06, ώστε να λάβετε ταχυδρομικά ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης από τη διατροφολόγο Ειρήνη Μπαμπαρούτση καθώς και 1 κουτί Regulamine™.

  • Με τη συμπλήρωση της φόρμας, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για:
    2 γεύματα για 2 άτομα στο εστιατόριο Pausa στο Μαρούσι
    2 συνδρομές για Yoga & Pilates στο online γυμναστήριο Homefitness.gr, διάρκειας 6 μηνών

  • Με την αποστολή της προσωπικής σας μαρτυρίας μέσω γραπτού κειμένου στο contact@omega-pharma.gr για την εμπειρία που είχατε με τη χρήση του Regulamineμέχρι τις 21/06/2015, μπαίνετε στη Μεγάλη Κλήρωση του Διαγωνισμού για να διεκδικήσετε:
    1 διήμερο απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας με εξατομικευμένες θεραπείες spa για 2 άτομα, στο ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel της Αιδηψού
    1 πακέτο παροχής υπηρεσιών spa στο Le Hammam στην Κηφισιά

Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών για τα 4 γεύματα στο εστιατόριο Pausa και τις 2 συνδρομές στο online γυμναστήριο Home Fitness θα πραγματοποιηθεί παρουσία συμβολαιογράφου στα γραφεία του ΔΟΛ/in.gr στις 02/06/2015, ενώ η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει στο in.gr στις 03/06/2015. Θα ακολουθήσει τηλεφωνική/ηλεκτρονική επικοινωνία με τους αναδειχθέντες νικητές για την διαδικασία παραλαβής των Δώρων τους.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών για το διήμερο στο ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel και το πακέτο παροχής υπηρεσιών spa στο Le Hammam θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Omega Pharma στις 22/06/2015, ενώ η ανακοίνωση θα γίνει στη Facebook page του Myeupepsia.gr στις 23/06/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πεπτικό σύστημα μπορείτε να επισκεφθείτε το ενημερωτικό site Myeupepsia.gr, με απλές και χρήσιμες συμβουλές για την αποκατάσταση και διατήρηση της καλής πέψης. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Regulamineεδώ.

Βιβλιογραφία:

1. Ipsos Research by Omega Pharma, 2013
2. An Incidence and U & A Study of the Greek Market – Millward Brown, Omega Pharma Hellas, Feb 2014

health.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024