Σκουρλέτης: Δεν συμφωνώ πάντα με τη Ζ.Κωνσταντοπούλου
Δεν συμφωνώ με όλες τις απόψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, ενώ ερωτηθείς για το επεισόδιο έξω από τη Βουλή, αρνήθηκε να σχολιάσει τον διάλογο, διότι -όπως είπε- δεν έχει πολιτική υπόσταση.
Δεν συμφωνώ με όλες τις απόψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, ενώ ερωτηθείς για το επεισόδιο έξω από τη Βουλή, αρνήθηκε να σχολιάσει τον διάλογο, διότι -όπως είπε- δεν έχει πολιτική υπόσταση.
Τόνισε, όμως ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να κινείται στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου και να βρίσκει την ισορροπία με τον ρόλο του ως βουλευτής.
Σε συνέντευξή του στο Mega, και αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε πως στις 20 Φεβρουαρίου υπήρξε συμφωνία.
Ως προς το θέμα του ΦΠΑ, διευκρίνισε ότι ακόμη δεν υπάρχει οριστική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις, ενώ χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο φόρο από τη φύση του, ως έναν άδικο φόρο.
Τέλος, κατέστησε σαφές ότι στη συνολική συμφωνία θα πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνεται τόσο η αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας όσο και η αποκατάσταση του κατώτατου μισθού.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).