Σόιμπλε: Δεν δικαιολογείται η αισιοδοξία της Ελλάδας
Τη θέση ότι δεν μπορεί να αποκλείσει μια πτώχευση της Ελλάδας εξέφρασε εκ νέου ο υπουργός Οικονομικών Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας στο Reuters. Πρόσθεσε ότι η αισιοδοξία της Αθήνας για συμφωνία δεν στηρίζεται ακόμη στην πορεία των διαπραγματεύσεων, ενώ ανήγγειλε ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στην συνάντηση των χωρών της G7, στη Δρέσδη, την ερχόμενη εβδομάδα.
Τη θέση ότι δεν μπορεί να αποκλείσει μια πτώχευση της Ελλάδας εξέφρασε εκ νέου ο υπουργός Οικονομικών Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας στο Reuters, συμπληρώνοντας ότι το θέμα είναι στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης.
Πρόσθεσε ότι η αισιοδοξία της Αθήνας για συμφωνία δεν συνάδει με την πορεία των διαπραγματεύσεων, ενώ ανήγγειλε ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στην συνάντηση των χωρών της G7, στη Δρέσδη, την ερχόμενη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φαραντούρης: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος σοβαρός πόλος για τη συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Πρωτομαγιά: Ο διπλός συμβολισμός της – Από τη γιορτή της φύσης στους εργατικούς αγώνες
- Πώς θα γλιτώσετε τους πλειστηριασμούς – Τα σημεία κλειδιά
- Η Μέριλ Στριπ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ένα «μυστικό»
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
