Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι απαντήσεις των θεμάτων σε Ιστορία, Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία

Οι απαντήσεις των θεμάτων σε Ιστορία, Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία

Στην Ιστορία, τη Φυσική, τα Μαθηματικά και τη Βιολογία, όλα Γενικής Παιδείας εξετάστηκαν σήμερα, Τετάρτη, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων. Το in.gr σε συνεργασία με το φροντιστήριο Ορόσημο μεταδίδει τις απαντήσεις των θεμάτων. Συγκριτικά με πέρυσι ήταν δυσκολότερα φέτος τα θέματα στα δυο κρίσιμα μαθήματα των Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής και της Βιολογίας. Αναμενόμενα τα θέματα στη Φυσική και την Ιστορία.

Στην Ιστορία, τη Φυσική, τα Μαθηματικά και τη Βιολογία, όλα Γενικής Παιδείας εξετάστηκαν σήμερα, Τετάρτη, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το in.gr σε συνεργασία με το φροντιστήριο Ορόσημο μεταδίδει τις απαντήσεις των θεμάτων.

Συγκριτικά με πέρυσι ήταν δυσκολότερα φέτος τα θέματα στα δυο κρίσιμα μαθήματα των Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής και της Βιολογίας.


Όπως δήλωσαν εκπαιδευτικοί από το Φροντιστήριο Ορόσημο, στην Βιολογία τα μαθήματα κρίθηκαν περισσότερο απαιτητικά σε σχέση με πέρυσι στην απόδοση κάποιων σημείων της θεωρίας, περισσότερο τεχνικά καθώς είχαν πολλά προγράμματα και αντιστοιχήσεις και περισσότερες πράξεις από όσο είχαν συνηθίσει οι υποψήφιοι.

Στα Μαθηματικά τα θέματα ήταν δυσκολότερα σε σχέση με πέρυσι με αρκετές πράξεις, αλλά και αρκετά «έξυπνα σημεία».

Στην Φυσική και την Ιστορία, τα θέματα ήταν αναμενόμενα.

«Δεν επαληθεύεται μέχρι σήμερα ο χρησμός ότι φέτος θα υπήρχε γενική γραμμή για εύκολα θέματα» λέει ο εκπαιδευτικός Γ. Χατζητέγας «Το υπουργείο Παιδείας ακολουθεί την πεπατημένη των απαιτητικών θεμάτων».

Οι πανελλαδικές θα συνεχιστούν την Παρασκευή με μαθήματα Κατεύθυνσης και συγκεκριμένα Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024