Χωρίς τον Κώστα Σλούκα αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στο ΣΕΦ (19:00), απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη σειρά της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών. Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ δέχθηκε ένα χτύπημα στο ισχίο στον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και με την επιστροφή του στην Αθήνα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν κάκωση στο ισχίο.
Χωρίς τον Κώστα Σλούκα αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στο ΣΕΦ (19:00), απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη σειρά της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών.
Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ δέχθηκε ένα χτύπημα στο ισχίο στον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και με την επιστροφή του στην Αθήνα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν κάκωση στο ισχίο.
Ο Σλούκας έμεινε εκτός προπόνησης σήμερα και το προπονητικό επιτελείο αναμένεται να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του στην πρώτη αναμέτρηση με τον Κόροιβο.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ «λύγισε» την Ατλέτικο (1-0) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της.