
Σε 24ωρη απεργία γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία
Γιατροί και εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία συγκροτούν κοινό μέτωπο και κατέρχονται σε 24ωρη απεργία σήμερα, Τετάρτη, με συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας. Η ΕΙΝΑΠ ζητά άμεσα μέτρα ενίσχυσης των δημόσιων νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας με μόνιμο προσωπικό και χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό, καθώς και άμεση αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων εφημεριών και υπερωριών.
Πλήρη στήριξη στις κινητοποιήσεις που αποφασίζουν οι συνελεύσεις των νοσοκομείων, παρέχει η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΕΙΝΑΠ), καθώς σε αρκετά νοσοκομεία συνεχίζονται οι επισχέσεις εργασίας των γιατρών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις απλήρωτες εφημερίες και την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΕΣΥ εξαιτίας της υποστελέχωσης και της έλλειψης πόρων.
Γιατροί και εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία συγκροτούν κοινό μέτωπο και κατέρχονται σε 24ωρη απεργία σήμερα, Τετάρτη, με συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.
Η ΕΙΝΑΠ ζητά άμεσα μέτρα ενίσχυσης των δημόσιων νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας με μόνιμο προσωπικό και με «γενναία» χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς και άμεση αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων εφημεριών και υπερωριών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καταρρέει το οικονομικό κλίμα στην Ευρωζώνη – Στο χαμηλότερο επίπεδο από την πανδημία
- Κικίλιας: Σημαντικά βήματα από Ελλάδα και Κύπρο στη ναυτιλία
- Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε τον σκελετό της στην τράπεζα για να αποδείξει ότι είχε πεθάνει
- Χαμογέλα και πάλι!: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Απρίλιο
- ΚΚΕ: «Ναι»στην πρόταση για διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής
- Νέες εικόνες μετά την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης στο «Νήσος Σάμος» – Γεμάτο σκουπίδια και νερά

