Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανένας περιοριστικός όρος στα στελέχη της ΕΠΟ που απολογήθηκαν

Κανένας περιοριστικός όρος στα στελέχη της ΕΠΟ που απολογήθηκαν

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας δύο στελέχη της ΕΠΟ, οι Παυσανίας Παπανικολάου και Χρήστος Υφαντής, οι οποίοι απολογήθηκαν για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ και ο γενικός διευθυντής συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, απολογήθηκαν και στη συνέχεια πήγαν στον εισαγγελέα, όπου λίγη ώρα αργότερα, επέστρεψαν στον ανακριτή, για να μάθουν πως τους επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος.

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας δύο στελέχη της ΕΠΟ, οι Παυσανίας Παπανικολάου και Χρήστος Υφαντής, οι οποίοι απολογήθηκαν για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ και ο γενικός διευθυντής συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, απολογήθηκαν και στη συνέχεια πήγαν στον εισαγγελέα, όπου λίγη ώρα αργότερα, επέστρεψαν στον ανακριτή, για να μάθουν πως τους επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος.

Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν πως τα στοιχεία τα οποία υπάρχουν εις βάρος τους δεν στοιχειοθετούν την επιβολή κάποιου περιοριστικού μέτρου, γεγονός που ικανοποίησε και τον δικηγόρο των δύο στελεχών της ΕΠΟ, Πέτρο Μαχά:

«Η δικαιοσύνη με νηφαλιότητα κι επιμέλεια εξέτασε όλα τα δεδομένα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν συντρέχει λόγος επιβολής του οποιουδήποτε περιοριστικού όρου. Είχαμε κι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024