Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ενταση» μεταξύ Ρούντι και Σπανούλη, επεισόδιο με τον Ματσιούλις

«Ενταση» μεταξύ Ρούντι και Σπανούλη, επεισόδιο με τον Ματσιούλις

Το επεισόδιο που δημιουργήθηκε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τελικού, όταν ο Ρούντι Φερνάντεθ «πίκαρε» τον Βασίλη Σπανούλη και αυτός του πέταξε τη μπάλα στην κοιλιά, ίσως ήταν μικρότερης έκτασης από αυτό που παραλίγο να ξεσπάσει απέναντι στον άλλοτε «πράσινο», Γιόνας Ματσιούλις. Μάλιστα, ο Ρούντι με τον Σπανούλη το έλυσαν λίγο αργότερα με μια... αγκαλιά, ενώ ο Λιθουανός δεν έδωσε ποτέ το χέρι στον Έλληνα γκαρντ, ούτε βέβαια το αντίθετο.

Το επεισόδιο που δημιουργήθηκε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τελικού, όταν ο Ρούντι Φερνάντεθ «πίκαρε» τον Βασίλη Σπανούλη και αυτός του πέταξε τη μπάλα στην κοιλιά, ίσως ήταν μικρότερης έκτασης από αυτό που παραλίγο να ξεσπάσει απέναντι στον άλλοτε «πράσινο», Γιόνας Ματσιούλις.

Μάλιστα, ο Ρούντι με τον Σπανούλη το έλυσαν λίγο αργότερα με μια… αγκαλιά, ενώ ο Λιθουανός δεν έδωσε ποτέ το χέρι στον Έλληνα γκαρντ, ούτε βέβαια το αντίθετο.

Ο Ματσιούλις είχε ένα… θερμό τετ-α-τετ με τον Σπανούλη, οι δυο τους αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως ο Σπανούλης τον αποκάλεσε «τίποτα»!

«Ήταν έντονο παιχνίδι. Με προσέβαλε λίγο. Τον ξέρω από παλιά, όποτε χάνει λέει κάποια άσχημα πράγματα. Σήμερα μου είπε ‘Είσαι ένα τίποτα στο παγκόσμιο μπάσκετ, φύγε από δω’. Αποδείξαμε πως είμαστε κάτι. Νικήσαμε τους καλύτερους, οπότε απόψε εμείς είμαστε οι καλύτεροι».

Όσον αφορά στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Νικήσαμε μετά από 20 χρόνια και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος της ιστορίες. Ήταν δύσκολο να παίξεις απέναντι σε τέτοιες σωματικές διαφορές. Βρήκαμε όμως τα όπλα για να υπερισχύσουμε στο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024