Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Το αξίζαμε και το πήραμε...», η ατάκα όλων των Μαδριλένων

«Το αξίζαμε και το πήραμε…», η ατάκα όλων των Μαδριλένων

Εμφανώς χαρούμενος από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας εμφανίστηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» μίλησε για τα στοιχεία που βοήθησαν την ομάδα του να κατακτήσει το τρόπαιο.

Εμφανώς χαρούμενος από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας εμφανίστηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» μίλησε για τα στοιχεία που βοήθησαν την ομάδα του να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά: «Υπάρχει κάτι που δεν αγοράζεται. Είναι η ψυχή και η καρδιά. Ο Νοτσιόνι τα είχε αυτά στο ματς, όπως και όλη η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τον τίτλο. Οι παίκτες μου το άξιζαν. Το αξίζαμε όλο αυτό.Με την εμφάνιση και την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε σήμερα πήραμε το τρόπαιο».

Οι παίκτες της Ρεάλ είπαν:

Ρούντι: «Δεν έχω λόγια. Τα έχω χάσει με αυτόν τον τίτλο… Για μένα έτσι κερδίζονται οι τίτλοι. Με τέτοιο μπάσκετ. Το αξίζαμε και το πήραμε».

Γιούλ: «Είναι ένα τρόπαιο που αξίζει πολλά για εμάς. Δουλέψαμε πολύ και με μεγάλη ένταση για να έρθει αυτή η επιτυχία».

Νοτσιόνι: «Τo μπάσκετ είναι πάθος. Δεν παίξαμε καλά, αλλά παίξαμε για να νικήσουμε. Κάναμε ό,τι χρειάστηκε. Πήραμε τα ριμπάουντ. Παίξαμε σκληρά απέναντι σε ομάδα που έχει δείξει πολλές φορές τι μπορεί να κάνει. Το κλειδί ήταν ότι δεν σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας. Ήμασταν physical και είχαμε την προσωπικότητα να μείνουμε στο ματς και δη στην τρίτη περίοδο. Είμαι πρωταθλητής και ΜVP. Είμαι ευτυχισμένος! Τι άλλο να πω;»

Μπουρούσης: «Το τι νιώθω ακόμα… δεν το πιστεύω. Παίζω 11-12 χρόνια σε αυτήν τη διοργάνωση. Πίστευα ότι θα το πάρουμε πέρυσι, δεν τα καταφέραμε. Ήταν μεγάλη απογοήτευση. Φέτος δεν μας πίστεψαν από την αρχή. Δεν παίζαμε καλά. Δείξαμε χαρακτήρα. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου που έχουμε περάσει δύσκολα και προχωράμε», για να καταλήξει: «Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης δυο φορές, σε τέσσερα χρόνια. Έχει παίξει τρεις τελικούς. Τι άλλο να πούμε για αυτήν την ομάδα;».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024