Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία ασθενή στο Δαφνί από άλλο ασθενή

Δολοφονία ασθενή στο Δαφνί από άλλο ασθενή

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τις συνθήκες θανάσιμου τραυματισμού ασθενή από άλλον ασθενή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Η δολοφονία αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν βρέθηκε δολοφονημένος 63 χρονος βαριά ασθενής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τις συνθήκες θανάσιμου τραυματισμού ασθενή από άλλον ασθενή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Η δολοφονία αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν βρέθηκε δολοφονημένος 63 χρονος βαριά ασθενής.

Δράστης του φονικού που εκτυλίχθηκε φέρεται ένας 42 χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε κάτω από άγνωστες συνθήκες τον 63χρονο τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Και οι δυο ασθενείς αντιμετώπιζαν έντονα προβλήματα και θεωρούντο βαριά περιστατικά.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο 42χρονος ασθενής που βρισκόταν στο τμήμα οξέων περιστατικών και ήταν καθηλωμένος, κατάφερε να λυθεί και να επιτεθεί στον 63χρονο, που νοσηλευόταν στο ίδιο τμήμα, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του ασθενή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί) που δέχθηκε επίθεση από άλλον ασθενή, αναμένεται να γίνουν γνωστά έπειτα από ιατροδικαστική εξέταση η οποία έχει ήδη διαταχθεί.

Ήδη διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία, ενώ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, το πόρισμα της οποίας αναμένεται το μεσημέρι της Δευτέρας.

Για το περιστατικό ανακοίνωση θα εκδόσει το υπουργείο Υγείας.

Ταυτόχρονα, σχηματίζεται δικογραφία από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννακός, επισημαίνει ότι τα τελευταία επτά χρόνια δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.

Όπως σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «το προσωπικό έχει αποδεκατιστεί με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται ανεξέλεγκτη».

Αναφέρει ότι στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία «εισάγονται πολύ σοβαρά περιστατικά με εισαγγελική εντολή», που μάλιστα «τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί» και δεν υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό για να τα περιθάλψει και να εγγυηθεί την ασφαλή νοσηλεία τους.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στο Δρομοκαΐτειο λέγοντας ότι περίπου πριν από 15 μέρες ένας ασθενής είχε επιτεθεί σε νοσηλευτή, τον οποίο τραυμάτισε σε τέτοιο βαθμό που ο εργαζόμενος χρειάσθηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να αναρρώσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024