Τη στρατιωτική της παρουσία της στην Κριμαία θα αυξήσει η Ρωσία
Τη στρατιωτική της παρουσία της στην Κριμαία θα αυξήσει η Ρωσία, εάν το NATO προχωρήσει τα σχέδια επέκτασής του στην Ανατολική Ευρώπη, δήλωσε την Παρασκευή ο απεσταλμένος της Ρωσίας Αλεξάντερ Γκρούσκο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Τη στρατιωτική της παρουσία της στην Κριμαία θα αυξήσει η Ρωσία, εάν το NATO προχωρήσει τα σχέδια επέκτασής του στην Ανατολική Ευρώπη, δήλωσε την Παρασκευή ο απεσταλμένος της Ρωσίας Αλεξάντερ Γκρούσκο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Την Πέμπτη ο λιθουανός λοχαγός Μιντάουγκας Νεϊμόντας έκανε γνωστή την πρόθεση των τριών χωρών της Βαλτικής, Λιθουανίας, Λετονίας και Εσθονίας, να ζητήσουν μόνιμη παρουσία στρατιωτικής παρουσίας του NATO, με σκοπό την αντιμετώπιση της αυξανόμενης από αέρος και από θαλάσσης δραστηριότητας της Ρωσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διορισμένου κοινοβουλίου
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442