Ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για την επίθεση στον Ζωγράφο
Ποινική δίωξη κατ' αγνώστων δραστών, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν, άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας κ.Σιμιτζόγλου, για την επίθεση που δέχθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2014 ο πρώην διαιτητής, Χριστόφορος Ζωγράφος. Η υπόθεση παραπέμπεται πλέον σε τακτικό ανακριτή.
Ποινική δίωξη κατ΄αγνώστων δραστών, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν, άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας κ.Σιμιτζόγλου, για την επίθεση που δέχθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2014 ο πρώην διαιτητής, Χριστόφορος Ζωγράφος. Η υπόθεση παραπέμπεται πλέον σε τακτικό ανακριτή.
Η ανακοίνωση της Εισαγγελίας έχει ως εξής:
«Σε ό,τι αφορά στην από 18/11/2014 έγκληση του Χριστόφορου Ζωγράφου με την οποία κατήγγειλε την εις βάρος του επίθεση την 2/11/2014 από την οποία υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες, η προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε ο Αθλητικός Εισαγγελέας κ.Σιμιτζόγλου ολοκληρώθηκε με την άσκηση ποινικής δίωξης για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σ΄ αυτήν κατ΄ αγνώστων δραστών και την παραπομπή της υπόθεσης σε Τακτικό Ανακριτή.
Παράλληλα εκδόθηκε εν μέρει απορριπτική διάταξη κατ΄ άρθρο 47 ΚΠΔ που αφορά καταγγελίες σε βάρος παράγοντα του ποδοσφαίρου, καθόσον σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει (vid)
- Τροχαίο στην Κορίνθου – Τριπόλεως: Φορτηγό έσπασε τις μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ΙΧ – 3 τραυματίες
- Αποκαλύφθηκε νέος πλανήτης σε τροχιά γύρω από νεαρό ήλιο – Την ύπαρξή του επιβεβαιώνουν δύο ομάδες επιστημόνων
- Ο Καραλής πήρε την τέταρτη θέση στο Diamond League – Αποσύρθηκε ο Ντουπλάντις (vids)
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Gstaad Open
- Οδύσσεια νο.2: ΑΙ ταινία μεγάλου μήκους κοντράει το έπος του Νόλαν – «Άνθρωπος εναντίον Μηχανής»


