Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβάδισμα για Γουόριορς και Χοκς με 3-2

Προβάδισμα για Γουόριορς και Χοκς με 3-2

Οι Γουόριορς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Γκρίζλις, νίκησαν εύκολα με 20 πόντους τους Γκρίζλις και πήραν προβάδισμα 3-2 στη σειρά των ημιτελικών της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Στο μεταξύ, προβάδισμα (3-2) για πρώτη φορά στα ημιτελικά της Ανατολής πήραν οι Χοκς, επικρατώντας με 82-81 τους Γουίζαρντς στην Ατλάντα και απέχουν μια νίκη από την πρόκριση στους τελικούς της περιφέρειας.

Οι Γουόριορς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Γκρίζλις, νίκησαν εύκολα με 20 πόντους τους Γκρίζλις και πήραν προβάδισμα 3-2 στη σειρά των ημιτελικών της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Στεφ Κάρι με 18 πόντους, με τρία τρίποντα, ενώ ακόμη είχε πέντε ασίστ, επτά ριμπάουντ και έξι κλεψίματα. Πολύ καλός ήταν και ο Τόμπσον με άλλους 21 πόντους. Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αύριο στο Μέμφις.

Στο μεταξύ, προβάδισμα (3-2) για πρώτη φορά στα ημιτελικά της Ανατολής πήραν οι Χοκς, επικρατώντας με 82-81 τους Γουίζαρντς στην Ατλάντα και απέχουν μια νίκη από την πρόκριση στους τελικούς της περιφέρειας.

Ο Αλ Χόρφορντ ήταν ο ηγέτης και καθοριστικός στο φινάλε, οδηγώντας την ομάδα του στο στόχο της με καλάθι στο 1.9’’ πριν το φινάλε. Ο 28χρονος φόργουορντ σέντερ έβαλε συνολικά 23 πόντους. Συνοπτικά σε αγώνες για τα ημιτελικά των πλέι οφ στο NBA, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Ημιτελικά ανατολικής περιφέρειας

Ατλάντα-Ουάσινγκτον 82-81

*Η Ατλάντα προηγείται με 3-2 στη σειρά

Ημιτελικά δυτικής περιφέρειας

Γκόλντεν Στέιτ-Μέμφις 98-78

*Το Γκόλντεν Στέιτ προηγείται με 3-2 στη σειρά

Η πρόκριση κρίνεται στις τέσσερις νίκες και η σειρά των αγώνων αρχίζει με δύο αναμετρήσεις στην έδρα της ομάδας που ήταν υψηλότερα στην κατάταξη της κανονικής περιόδου. Ακολουθούν δύο αγώνες στο γήπεδο της άλλης ομάδας κι εφ΄όσον δεν έχει κριθεί η πρόκριση, η σειρά μεταφέρεται εναλλάξ στις έδρες των δύο αντιπάλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024