Νέο αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της θα καταθέσει η Βίκυ Σταμάτη
Νέο αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της θα καταθέσει η Βίκυ Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση.
Νέο αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της θα καταθέσει η Βίκυ Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση.
Όπως είπε, «ελπίζουμε οι νέες διατάξεις να δώσουν φτερά για να σφίξει και πάλι στην αγκαλιά της το παιδί της».
Ο συνήγορος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος, δήλωσε ικανοποιημένος από την κατάθεση των κ.κ. Σημίτη και Βενιζέλου και ευχαρίστησε το Δικαστήριο που έκανε δεκτό το αίτημα.
«Με τις καταθέσεις ξεκαθάρισε το κλίμα όσον αφορά τις διαδικασίες του ΚΥΣΕΑ» είπε.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).