Ομόφυλα ζευγάρια αντικαθιστούν τον Σταμάτη και τον Γρηγόρη στη Βιέννη
Ο Σταμάτης γίνεται ζευγάρι με τον Γρηγόρη και μαζί κοσμούν τα φανάρια στην αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη. Θέλοντας να προετοιμαστεί για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision -που πραγματοποιείται στις 23 Μαΐου-, η αυστριακή πρωτεύουσα αντικαθιστά τις παραδοσιακές φιγούρες στα φανάρια με εκείνα ομόφυλων ζευγαριών πιασμένων χέρι-χέρι, αγκαλιασμένων και αγαπημένων.
Ο Σταμάτης γίνεται ζευγάρι με τον Γρηγόρη και μαζί κοσμούν τα φανάρια στην αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη.
Θέλοντας να προετοιμαστεί για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision -που πραγματοποιείται στις 23 Μαΐου-, η αυστριακή πρωτεύουσα αντικαθιστά τις παραδοσιακές φιγούρες στα φανάρια με εκείνα ομόφυλων ζευγαριών πιασμένων χέρι-χέρι, αγκαλιασμένων και αγαπημένων.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Δήμου της Βιέννης, η καμπάνια έχει ως στόχο να δείξει ότι η αυστριακή πρωτεύουσα είναι μία ανοιχτόμυαλη πόλη και να βελτιώσει την συμπεριφορά οδηγών και πεζών, καθώς οι νέες φιγούρες θα προσελκύουν την προσοχή τους -αντίθετα με τα συνηθισμένα και άφυλα ανθρωπάκια στα φανάρια.
Πέρυσι, η γενειοφόρος τραβεστί Κοντσίτα Βουρστ κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι της «Rise Like a Phoenix».
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»