Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι ψήφοι ακόμη μετρώνται, οι Εργατικοί ήδη ζητούν το «κεφάλι» του αρχηγού

Οι ψήφοι ακόμη μετρώνται, οι Εργατικοί ήδη ζητούν το «κεφάλι» του αρχηγού

Ενώ η Βρετανία βρισκόταν το πρωί της Παρασκευής ακόμη στη φάση της καταμέτρησης, η έκταση της ήττας των Εργατικών έχει κάνει ήδη τους πρώτους στο κόμμα να ζητούν ανοικτά παραίτηση του αρχηγού τους, Εντ Μιλίμπαντ. Οι αναφορές από το κόμμα της αντιπολίτευσης σχηματίζουν την εικόνα πως οι Εργατικοί έχουν ήδη φτάσει στο δίλημμα εάν ο νέος αρχηγός πρέπει να αναδειχθεί αμέσως ή αργότερα.

Ενώ η Βρετανία βρισκόταν το πρωί της Παρασκευής ακόμη στη φάση της καταμέτρησης, η έκταση της ήττας των Εργατικών έχει κάνει ήδη τους πρώτους στο κόμμα να ζητούν ανοικτά παραίτηση του αρχηγού τους, Εντ Μιλίμπαντ.

Οι αναφορές από το κόμμα της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τον Guardian (o οποίος σε αυτές τις εκλογές συντάχθηκε με τους Εργατικούς), σχηματίζουν την εικόνα πως οι Εργατικοί έχουν ήδη φτάσει στο δίλημμα εάν ο νέος αρχηγός πρέπει να αναδειχθεί αμέσως ή αργότερα.

Μεταξύ των προβεβλημένων στελεχών του κόμματος, ο πρώην υπουργός Τζέρι Σάτκλιφ κάλεσε το πρωί της Παρασκευής τον Μίλιμπαντ να εξετάσει τη θέση του και είπε ότι «είναι ώρα να αναλάβει κάποιος άλλος».

Και ο Τζακ Στρο ανέφερε πως ο Μίλιμπαντ «πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του στο κόμμα», αν και σημείωσε πως η απόφαση εναπόκειται σε αυτόν.

Πηγές στον ηγετικό κύκλο των Εργατικών που επικαλείται το New Statesman υποστήριξαν πως «όλοι στο κόμμα αποδέχονται ότι ο Εντ πρέπει να παραιτηθεί αύριο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024