«ΔΙΔΕΡΓΩΝ» το όνομα της «νέας ΜΟΜΑ»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εγκαινίασε στο στρατόπεδο του Μηχανικού στο Λουτράκι, τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων που θα ασχολείται με την κατασκευή δημοσίων έργων, παρουσία της ηγεσίας του στρατεύματος, βουλευτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων της Κορινθίας. Η νέα αυτή δομή θα ονομάζεται Διακλαδική Διοίκηση Κατασκευής Έργων Ειδικού Σκοπού, με διακριτικό τίτλο, «ΔΙΔΕΡΓΩΝ».
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εγκαινίασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο στρατόπεδο του Μηχανικού στο Λουτράκι, τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων που θα ασχολείται με την κατασκευή δημοσίων έργων, παρουσία της ηγεσίας του στρατεύματος, βουλευτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων της Κορινθίας.
Η νέα αυτή δομή των Ενόπλων Δυνάμεων θα ονομάζεται Διακλαδική Διοίκηση Κατασκευής Έργων Ειδικού Σκοπού, με διακριτικό τίτλο, «ΔΙΔΕΡΓΩΝ» και έτσι είπε ο υπουργός παίρνει σάρκα και οστά η προγραμματική υπόσχεση της κυβέρνησης να αξιοποιηθούν οι μεγάλες δυνατότητας των Ενόπλων Δυνάμεων και να τεθούν στην υπηρεσία του ελληνικού λαού, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Ο κ. Καμμένος τόνισε πως η νέα υπηρεσία δεν αποτελεί ιστορική αναβίωση αντίστοιχων υπηρεσιών του παρελθόντος, αλλά μια σύγχρονη υπηρεσία προσαρμοσμένη στις νέες απαιτήσεις και ένα ακόμα βήμα προς την διακλαδική συνεργασία για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Ασκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ
Την πλήρη ικανοποίηση του από τα αποτελέσματα της άσκησης ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος παρακολούθησε τις φάσεις της άσκησης που διεξήχθησαν σε νησιά του κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου.
Η άσκηση περιελάμβανε τη διεξαγωγή επιχειρήσεων Αποτροπής, Εξασφάλισης αεροδρομίων νησιών του Ανατολικού και Κεντρικού Αιγαίου και Εξασφάλισης της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ν. Κακλαμάνης σε συνεννόηση με το Μαξίμου, προχώρησε σε άνευ προηγουμένου αντιθεσμική μεθόδευση
- Το morning routine που θα σου αλλάξει τη διάθεση
- Ταϊλάνδη: 19χρονη συνελήφθη στο αεροδρόμιο με 30 χελώνες κάτω από τα ρούχα της
- Έφτασε στα δικαστήρια ο 89χρονος – Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα – Η υπερασπιστική γραμμή του
- Πανένκα: «Δεν θα άφηνα τον Βινίσιους να εκτελεί πέναλτι»
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Πάτρικ Μαλντούν

