Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκουρλέτης: Βαθιά κόκκινες γραμμές παραμένουν για τα εργασιακά

Σκουρλέτης: Βαθιά κόκκινες γραμμές παραμένουν για τα εργασιακά

Την διαβεβαίωση ότι το νομοσχέδιο για τα εργασιακά θα κατατεθεί σύντομα επανέλαβε ο υπουργός Εργασίας Π.Σκουρλέτης. «Το νομοσχέδιο για τα εργασιακά έχει πάρει το δρόμο του» τόνισε και πρόσθεσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφτεί το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (ILO). «Οι κόκκινες γραμμές, παραμένουν βαθιά κόκκινες. Δεν έχουν τεθεί για να αλυσοδεθεί η κυβέρνηση, αλλά για να υπάρχουν και να εκφράζουν τις δεσμεύσεις μας απέναντι το λαό» κατέληξε.

Την διαβεβαίωση ότι το νομοσχέδιο για τα εργασιακά θα κατατεθεί σύντομα επανέλαβε σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση μετά την υπογραφή της σύμβασης με την Εθνική Τράπεζα για την χορήγηση κάρτας σίτισης στους δικαιούχους του προγράμματος για την ανθρωπιστική κρίση.

«Το νομοσχέδιο για τα εργασιακά έχει πάρει το δρόμο του» τόνισε ο υπουργός Εργασίας και πρόσθεσε ότι αναμένει τις επόμενες ημέρες τη γνωμοδότηση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ), ενώ την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να επισκεφτεί το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (ILO) και «αμέσως μετά θα μπούμε στην τελική ευθεία για να προχωρήσει» η κατάθεση του νομοσχεδίου.

«Οι κόκκινες γραμμές, παραμένουν βαθιά κόκκινες. Δεν έχουν τεθεί για να αλυσοδεθεί η κυβέρνηση, αλλά για να υπάρχουν και να εκφράζουν τις δεσμεύσεις μας απέναντι το λαό» κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024