Επινοητικός σκύλος κλέβει φαγητό από το ψυγείο
Ένας μικρός σκύλος έχει καταλάβει ότι οι λιχουδιές είναι κλεισμένες στο ψυγείο. Τα αφεντικά του, μη μπορώντας να καταλάβουν πώς γίνεται να αδειάζει το ψυγείο κάθε φορά που φεύγουν από το σπίτι, αποφασίζουν να τοποθετήσουν μία κάμερα, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο. Και έμειναν έκπληκτοι από το κόλπο που αυτός είχε σκαρφιστεί.
Ένας μικρός σκύλος έχει καταλάβει ότι οι λιχουδιές είναι κλεισμένες στο ψυγείο. Τα αφεντικά του, μη μπορώντας να καταλάβουν πώς γίνεται να αδειάζει το ψυγείο κάθε φορά που φεύγουν από το σπίτι, αποφασίζουν να τοποθετήσουν μία κάμερα, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.
Και έμειναν έκπληκτοι από το κόλπο που αυτός είχε σκαρφιστεί.
Αρχικά, ο σκύλος ανοίγει το ψυγείο και τρέχοντας παίρνει την καρέκλα με τα ροδάκια, τη σέρνει μέχρι το ψυγείο, ανεβαίνει πάνω της και σαν κύριος αρπάζει τη σακούλα με τις λιχουδιές!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Χανιά: Ερευνες για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φραγκοκάστελλου Σφακίων
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442