Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσό μετάλλιο για τον καταδύτη Τζιβόπουλο στην Καλιφόρνια

Χρυσό μετάλλιο για τον καταδύτη Τζιβόπουλο στην Καλιφόρνια

Με απόλυτη επιτυχία επανήλθε στους βατήρες των καταδύσεων ο Ελληνας πρωταθλητής Στέφανος Τζιβόπουλος που τα χαράματα ώρα Ελλάδος, στέφθηκε για μια ακόμα φορά πρωταθλητής ΗΠΑ, στους αγώνες που έγιναν στο Στάνφορντ της Καλιφόρνια. Ο Ελληνας αθλητής στέφθηκε πρωταθλητής masters των ΗΠΑ, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο βατήρα των 10μ. Αυτός ο τίτλος αυτόματα συνιστά μια μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα καταδύτη αφού πήρε μέρος στους αγώνες σχετικά ανέτοιμος αφού δεν ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο ακολουθώντας εδώ και τρείς μήνες ειδική θεραπεία, προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο.

Με απόλυτη επιτυχία επανήλθε στους βατήρες των καταδύσεων ο Ελληνας πρωταθλητής Στέφανος Τζιβόπουλος που τα χαράματα ώρα Ελλάδος, στέφθηκε για μια ακόμα φορά πρωταθλητής ΗΠΑ, στους αγώνες που έγιναν στο Στάνφορντ της Καλιφόρνια. Ο Ελληνας αθλητής στέφθηκε πρωταθλητής masters των ΗΠΑ, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο βατήρα των 10μ.

Αυτός ο τίτλος αυτόματα συνιστά μια μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα καταδύτη αφού πήρε μέρος στους αγώνες σχετικά ανέτοιμος αφού δεν ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο ακολουθώντας εδώ και τρείς μήνες ειδική θεραπεία, προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο.

«Αυτές οι δύο περιπέτειες με πείσμωσαν» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του αλλά και σε αντίστοιχο πρόβλημα υγείας της μητέρας του, ο αθλητής από τους Προμάχους Αριδαίας.

Υπό τις συνθήκες που αγωνίστηκε ο συγκεκριμένος τίτλος ακόμα μεγαλύτερη αξία σε σχέση με τους δέκα συνολικά που έχει κατακτήσει στο πρωτάθλημα masters των ΗΠΑ. «Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας και δεν άφησα το μυαλό μου ούτε λεπτό να χαλαρώσει. Μετά την τελευταία βουτιά, στην οποία βαθμολογήθηκα με 10, ένιωθα απόλυτα κουρασμένος.

Ήταν καθαρά εγκεφαλικό παιχνίδι και το κέρδισα. Μέσα από τη νίκη μου δεν θέλω να επαναπαύομαι στις δάφνες μου αλλά να στηρίζω και να φωνάζω δυνατά πως οι καταδύτες στην Ελλάδα θέλουν στήριξη και βοήθεια», δήλωσε ο Τζιβόπουλος, που αγωνίστηκε στην κατηγορία 21+.

Τώρα κάνει τα πλάνα του για τους παναμερικανικούς αγώνες στην Κολομβία και φυσικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν με τη συμμετοχή του στην Κολομβία πάντως να είναι στο αέρα.

«Θα εξαρτηθεί από το πώς πηγαίνει η θεραπεία στο γόνατο, γιατί θέλω να το έχω γερό στο Καζάν», διευκρίνισε ο Τζιβόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024