Χρυσό μετάλλιο για τον καταδύτη Τζιβόπουλο στην Καλιφόρνια
Με απόλυτη επιτυχία επανήλθε στους βατήρες των καταδύσεων ο Ελληνας πρωταθλητής Στέφανος Τζιβόπουλος που τα χαράματα ώρα Ελλάδος, στέφθηκε για μια ακόμα φορά πρωταθλητής ΗΠΑ, στους αγώνες που έγιναν στο Στάνφορντ της Καλιφόρνια. Ο Ελληνας αθλητής στέφθηκε πρωταθλητής masters των ΗΠΑ, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο βατήρα των 10μ. Αυτός ο τίτλος αυτόματα συνιστά μια μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα καταδύτη αφού πήρε μέρος στους αγώνες σχετικά ανέτοιμος αφού δεν ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο ακολουθώντας εδώ και τρείς μήνες ειδική θεραπεία, προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο.
Με απόλυτη επιτυχία επανήλθε στους βατήρες των καταδύσεων ο Ελληνας πρωταθλητής Στέφανος Τζιβόπουλος που τα χαράματα ώρα Ελλάδος, στέφθηκε για μια ακόμα φορά πρωταθλητής ΗΠΑ, στους αγώνες που έγιναν στο Στάνφορντ της Καλιφόρνια. Ο Ελληνας αθλητής στέφθηκε πρωταθλητής masters των ΗΠΑ, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο βατήρα των 10μ.
Αυτός ο τίτλος αυτόματα συνιστά μια μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα καταδύτη αφού πήρε μέρος στους αγώνες σχετικά ανέτοιμος αφού δεν ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο ακολουθώντας εδώ και τρείς μήνες ειδική θεραπεία, προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο.
«Αυτές οι δύο περιπέτειες με πείσμωσαν» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του αλλά και σε αντίστοιχο πρόβλημα υγείας της μητέρας του, ο αθλητής από τους Προμάχους Αριδαίας.
Υπό τις συνθήκες που αγωνίστηκε ο συγκεκριμένος τίτλος ακόμα μεγαλύτερη αξία σε σχέση με τους δέκα συνολικά που έχει κατακτήσει στο πρωτάθλημα masters των ΗΠΑ. «Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας και δεν άφησα το μυαλό μου ούτε λεπτό να χαλαρώσει. Μετά την τελευταία βουτιά, στην οποία βαθμολογήθηκα με 10, ένιωθα απόλυτα κουρασμένος.
Ήταν καθαρά εγκεφαλικό παιχνίδι και το κέρδισα. Μέσα από τη νίκη μου δεν θέλω να επαναπαύομαι στις δάφνες μου αλλά να στηρίζω και να φωνάζω δυνατά πως οι καταδύτες στην Ελλάδα θέλουν στήριξη και βοήθεια», δήλωσε ο Τζιβόπουλος, που αγωνίστηκε στην κατηγορία 21+.
Τώρα κάνει τα πλάνα του για τους παναμερικανικούς αγώνες στην Κολομβία και φυσικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν με τη συμμετοχή του στην Κολομβία πάντως να είναι στο αέρα.
«Θα εξαρτηθεί από το πώς πηγαίνει η θεραπεία στο γόνατο, γιατί θέλω να το έχω γερό στο Καζάν», διευκρίνισε ο Τζιβόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442