Κλειστή η σήραγγα Στέρνας στον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως-Κορίνθου
Κλειστή θα είναι την προσεχή εβδομάδα η μία σήραγγα Στέρνας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως - Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Κλειστή θα είναι την προσεχή εβδομάδα η μία σήραγγα Στέρνας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως – Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Συγκεκριμένα η σήραγγα θα είναι κλειστή από την Δευτέρα 4 Μαΐου έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου.
Καθ’ όλη την διάρκεια που θα είναι κλειστή η σήραγγα, η κυκλοφορία των οχημάτων από Τρίπολη προς Κόρινθο, θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοιχτή οδό εκτός σήραγγας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).