Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Σύλληψη 17χρονου για τη δολοφονία 29χρονου

Βόλος: Σύλληψη 17χρονου για τη δολοφονία 29χρονου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 17χρονος, που φέρεται ότι είναι ένας από τους δράστες της δολοφονίας 29χρονου, τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στο Βόλο. Ο ανήλικος φέρεται ότι μαζί με έναν 30χρονο, που αναζητείται, παρέσυραν σκόπιμα με ΙΧ αυτοκίνητο τον άτυχο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 17χρονος, που φέρεται ότι είναι ένας από τους δράστες της δολοφονίας 29χρονου, τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στο Βόλο.

Ο ανήλικος φέρεται ότι μαζί με έναν 30χρονο, αλβανικής υπηκοότητας, που αναζητείται, παρέσυραν σκόπιμα με ΙΧ αυτοκίνητο τον άτυχο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, είχε προηγηθεί συμπλοκή των δύο φερόμενων ως δραστών με τον 29χρονο, έξω από νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Όπως προέκυψε από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, όλα ξεκίνησαν μέσα στο μπαρ, όπου ο 17χρονος κι ο 29χρονος διασκέδαζαν. Οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν και στη συνέχεια βγήκαν από το μαγαζί προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Στο σημείο, κατέφθασαν γνωστοί του ανήλικου, τους οποίους ειδοποίησε ο ίδιος και μεταξύ αυτών ήταν κι ο 30χρονος αλλοδαπός, ενώ ακολούθησε συμπλοκή.

Κι ενώ το περιστατικό φάνηκε να λήγει, την ώρα που ο 29χρονος αποχωρούσε από το κέντρο διασκέδασης, οι δύο κατηγορούμενοι επιβιβάστηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε ΙΧ αυτοκίνητο, με το οποίο κινήθηκαν προς το μέρος του άτυχου άνδρα, τον οποίο παρέσυραν και τραυμάτισαν θανάσιμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024