Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 17χρονος, που φέρεται ότι είναι ένας από τους δράστες της δολοφονίας 29χρονου, τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στο Βόλο. Ο ανήλικος φέρεται ότι μαζί με έναν 30χρονο, που αναζητείται, παρέσυραν σκόπιμα με ΙΧ αυτοκίνητο τον άτυχο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 17χρονος, που φέρεται ότι είναι ένας από τους δράστες της δολοφονίας 29χρονου, τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στο Βόλο.
Ο ανήλικος φέρεται ότι μαζί με έναν 30χρονο, αλβανικής υπηκοότητας, που αναζητείται, παρέσυραν σκόπιμα με ΙΧ αυτοκίνητο τον άτυχο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, είχε προηγηθεί συμπλοκή των δύο φερόμενων ως δραστών με τον 29χρονο, έξω από νυχτερινό μαγαζί της πόλης.
Όπως προέκυψε από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, όλα ξεκίνησαν μέσα στο μπαρ, όπου ο 17χρονος κι ο 29χρονος διασκέδαζαν. Οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν και στη συνέχεια βγήκαν από το μαγαζί προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Στο σημείο, κατέφθασαν γνωστοί του ανήλικου, τους οποίους ειδοποίησε ο ίδιος και μεταξύ αυτών ήταν κι ο 30χρονος αλλοδαπός, ενώ ακολούθησε συμπλοκή.
Κι ενώ το περιστατικό φάνηκε να λήγει, την ώρα που ο 29χρονος αποχωρούσε από το κέντρο διασκέδασης, οι δύο κατηγορούμενοι επιβιβάστηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε ΙΧ αυτοκίνητο, με το οποίο κινήθηκαν προς το μέρος του άτυχου άνδρα, τον οποίο παρέσυραν και τραυμάτισαν θανάσιμα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.