Πρωτομαγιά με δυσάρεστες εκπλήξεις για την Μαρίν Λεπέν
Γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις, πράγμα που αναγνώρισε τελικά και η ίδια, ήταν η φετινή Πρωτομαγιά για την Μαρίν Λεπέν του Εθνικού Μετώπου. Η γαλλίδα πολιτικός ήρθε αρχικά αντιμέτωπη με τον... πατέρα της ο οποίος προσπάθησε να της χαλάσει την εκδήλωση. Η επόμενη κακή στιγμή είχε να κάνει με τις γνωστές φεμινίστρες της Femen.
Γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις, πράγμα που αναγνώρισε τελικά και η ίδια, ήταν η φετινή Πρωτομαγιά για την Μαρίν Λεπέν του Εθνικού Μετώπου. Η γαλλίδα πολιτικός ήρθε αρχικά αντιμέτωπη με τον… πατέρα της ο οποίος προσπάθησε να της χαλάσει την εκδήλωση. Η επόμενη κακή στιγμή είχε να κάνει με τις γνωστές φεμινίστρες της Femen.
O 86χρονος Ζαν-Μαρί Λεπέν, ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, με τον οποίο έχει έρθει σε ρήξη, ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή την ώρα που έπαιρνε τη θέση της και η ίδια για να ξεκινήσει η εκδήλωση.
Στάθηκε μπροστά της και, χωρίς να ρίξει ούτε ένα βλέμμα στην κόρη του που είχε βυθιστεί στη μελέτη των σημειώσεών της, έκανε το σήμα της νίκης, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους.
Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν αποχώρησε στη συνέχεια από την εκδήλωση.
Ακολούθησαν οι φεμινίστριες της Femen, οι οποίες είχαν γράψει στα στήθη τους «Χάιλ Μαρίν». Προσπάθησαν και αυτές να διακόψουν για λίγο την ομιλία της Λεπέν.
Νωρίτερα, δύο άλλα μέλη της Femen έκαναν την εμφάνισή τους τη στιγμή που η Λεπέν κατέθετε στεφάνι στο άγαλμα της Ζαν ντ’ Αρκ, αλλά απομακρύνθηκαν πολύ γρήγορα από τους άνδρες της ασφάλειάς της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απεργούν σήμερα οι υπάλληλοι στους δήμους – Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας
- Υπόγεια Ρεύματα: Έρχονται δυναμικά στη σκηνή της Τεχνόπολης
- Άγιος Δημήτριος: Σήμερα στον στρατιωτικό εισαγγελέα οι «4» – Πώς ο 20χρονος σκότωσε τον 27χρονο
- Σεισμός στην Κρήτη: Βίντεο από την ώρα που χτυπούν τα 5,7 Ρίχτερ
- Υποκλοπές: Η Intellexa του Ντίλιαν, με έδρα την Αθήνα, διαφήμιζε κατασκοπευτικά λογισμικά σε «Αρχές επιβολής του νόμου»
- Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι φίλοι στην ευτυχία μας;


