Πρωτομαγιά με δυσάρεστες εκπλήξεις για την Μαρίν Λεπέν
Γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις, πράγμα που αναγνώρισε τελικά και η ίδια, ήταν η φετινή Πρωτομαγιά για την Μαρίν Λεπέν του Εθνικού Μετώπου. Η γαλλίδα πολιτικός ήρθε αρχικά αντιμέτωπη με τον... πατέρα της ο οποίος προσπάθησε να της χαλάσει την εκδήλωση. Η επόμενη κακή στιγμή είχε να κάνει με τις γνωστές φεμινίστρες της Femen.
Γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις, πράγμα που αναγνώρισε τελικά και η ίδια, ήταν η φετινή Πρωτομαγιά για την Μαρίν Λεπέν του Εθνικού Μετώπου. Η γαλλίδα πολιτικός ήρθε αρχικά αντιμέτωπη με τον… πατέρα της ο οποίος προσπάθησε να της χαλάσει την εκδήλωση. Η επόμενη κακή στιγμή είχε να κάνει με τις γνωστές φεμινίστρες της Femen.
O 86χρονος Ζαν-Μαρί Λεπέν, ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, με τον οποίο έχει έρθει σε ρήξη, ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή την ώρα που έπαιρνε τη θέση της και η ίδια για να ξεκινήσει η εκδήλωση.
Στάθηκε μπροστά της και, χωρίς να ρίξει ούτε ένα βλέμμα στην κόρη του που είχε βυθιστεί στη μελέτη των σημειώσεών της, έκανε το σήμα της νίκης, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους.
Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν αποχώρησε στη συνέχεια από την εκδήλωση.
Ακολούθησαν οι φεμινίστριες της Femen, οι οποίες είχαν γράψει στα στήθη τους «Χάιλ Μαρίν». Προσπάθησαν και αυτές να διακόψουν για λίγο την ομιλία της Λεπέν.
Νωρίτερα, δύο άλλα μέλη της Femen έκαναν την εμφάνισή τους τη στιγμή που η Λεπέν κατέθετε στεφάνι στο άγαλμα της Ζαν ντ’ Αρκ, αλλά απομακρύνθηκαν πολύ γρήγορα από τους άνδρες της ασφάλειάς της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Συνταγές: Δύο πεντανόστιμες πίτες
- Ο Τραμπ ανεβάζει φωτογραφία του φορώντας στολή με παράσημα – Για ποιες πράξεις τα κέρδισε
- «Πράσινο φως» από την Κομισιόν για προσωρινή χρήση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για άλλες δαπάνες
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στις σχέσεις Κίνας-Ιαπωνίας – «Κίνδυνος σύγκρουσης τα επόμενα δύο χρόνια»
- Ασανσέρ: Λήγει η παράταση απογραφής στις 30 Ιουνίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα
- Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του Έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»


