Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Ανδρεόπουλο στην ΑΕΚ

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Ανδρεόπουλο στην ΑΕΚ

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κυριάκου Ανδρεόπουλου από την Κέρκυρα στη ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει μεταξύ τους, με τους νησιώτες να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνιτς είχε επικοινωνία το βράδυ της Τρίτης με τον νεαρό μεσοαμυντικό, τον οποίο ενημέρωσε για τον ενδιαφέρον, αλλά και για το πλάνο της ομάδας, ενώ του πρόσφερε και τριετές συμβόλαιο.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κυριάκου Ανδρεόπουλου από την Κέρκυρα στη ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει μεταξύ τους, με τους νησιώτες να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνιτς είχε επικοινωνία το βράδυ της Τρίτης με τον νεαρό μεσοαμυντικό, τον οποίο ενημέρωσε για τον ενδιαφέρον, αλλά και για το πλάνο της ομάδας, ενώ του πρόσφερε και τριετές συμβόλαιο.

Φέτος ο Ανδρεόπουλος έχει 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ έχει σημειώσει και ένα γκολ. Αξίζει ενδιαφέρον για τον νεαρό είχαν δείξει και οι Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα του Αγρινίου να έχει καταθέσει και πρόταση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024