Πτώση 3,3% του τζίρου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο
Μείωση 1,8% κατέγραψε ο δείκτης όγκου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουαρίου 2014, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση των πωλήσεων στις επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα τροφίμων, ποτών και καπνού.
Μείωση 1,8% κατέγραψε ο δείκτης όγκου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουαρίου 2014, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση των πωλήσεων στις επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα τροφίμων, ποτών και καπνού.
Σύμφωνα με την ελληνική στατιστική αρχή ο δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 3,3% και σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 1%.
ο δείκτης όγκου, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2015, σημείωσε μείωση κατά 1,8 % και σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε αύξηση κατά 0,6 %.
Ο εποχικά (π.χ εορτές, τουριστική περίοδος κ.λ.π) διορθωμένος δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 3,1 % και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 0,6%.
Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης όγκου, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 1,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 1,3%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κρήτη και άλλες τρεις Περιφέρειες
- Ισπανία: Στάχτη έγιναν 45.000 στρέμματα στη Σαραγόσα – Θα χρειαστεί μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά
- Η Ζεντάγια επιλέγει τις «ghost» βλεφαρίδες – Η αιθέρια τάση
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442