Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα η 25χρονη Κλειώ που έζησε τον σεισμό στο Νεπάλ

Στην Αθήνα η 25χρονη Κλειώ που έζησε τον σεισμό στο Νεπάλ

Eπέστρεψε στην Αθήνα η 25χρονη που έζησε τον εφιάλτη των 7,8 ρίχτερ στο Νεπάλ. Η Κλειώ Ρουσομουστακάκη εγκλωβίστηκε για μέρες στη χώρα και τελικά κατάφερε να επιστρέψει βάζοντας τέλος στην αγωνία των συγγενών της.

Eπέστρεψε στην Αθήνα η 25χρονη Ελληνίδα που έζησε τον εφιάλτη των 7,8 ρίχτερ στο Νεπάλ. Η Κλειώ Ρουσομουστακάκη εγκλωβίστηκε για μέρες στη χώρα και τελικά κατάφερε να επιστρέψει βάζοντας στην αγωνία των συγγενών της.

«Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία. Επικρατεί ένας χαμός στο Νεπάλ. Ήμασταν πολύ κοντά στο επίκεντρο. ‘Κουνηθήκαμε’ αρκετά. Από το χωριό προς το Κατμαντού είδαμε ολόκληρα κομμάτια γης. Ο κόσμος κοιμάται έξω, σε σκηνές, βρέχει λάσπη» δήλωσε στο Mega.

Η 25χρονη κοπέλα από την Κρήτη έχει τελειώσει τη Νομική. Ωστόσο, στο Νεπάλ πήγε ως εθελόντρια για να διδάξει αγγλικά σε παιδάκια, μαζί με έναν φίλο της.

Όπως είπε το κορίτσι τα συναισθήματά είναι ανάμεικτα. Στεναχωριέται που άφησε μια υπέροχη χώρα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και θα ήθελε πολύ κάποια στιγμή να επιστρέψει.

Πλέον, η 25χρονη κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει τους κατοίκους του Νεπάλ που έχουν μείνει χωρίς στέγη, νερό φάρμακα και ηλεκτρικό.

«Αφήσαμε φάρμακα και τον εξοπλισμό μας. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει χρειάζονται γιατροί, μηχανικοί, δωρεές» υπογράμμισε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024