Πώς θα κυκλοφορήσουν τα μέσα σταθερής τροχιάς την Πρωτομαγιά
Στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το πρωί θα πραγματοποιήσουν την Πρωτομαγιά οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ).
Στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το πρωί θα πραγματοποιήσουν την Πρωτομαγιά οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ).
Όπως επισημαίνεται στην κοινή ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τα τελευταία χρόνια «με τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, ισοπεδώθηκαν μισθοί, συντάξεις, δικαιώματα και χιλιάδες εργαζόμενοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά».
«Η Πρωτομαγιά, είναι ημέρα μάχης απέναντι στην οικονομική, παραγωγική, ερήμωση των πόλεων και όχι μόνο, που τις μαστίζει η ανεργία, η απλήρωτη εργασία, η κοινωνική απαξίωση» σημειώνουν και τονίζουν ότι «για άλλη μια φορά, αναδεικνύεται ο αναντικατάστατος ρόλος των συνδικάτων, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους, να απαιτήσουν μέτρα για την επιβίωσή τους».
Διαβεβαιώνουν ότι «τα Σωματεία θα είναι παρόντα και στους νέους αγώνες» και ανακοινώνουν τη στάση εργασίας και τη συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις, όπως αυτές ορίζονται από τα οικεία Εργατικά Κέντρα του κάθε πρωτοβάθμιου Σωματείου.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ξεκίνησαν τις πανελλαδικές την Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και συνεχίζουν τις εξετάσεις τους την Τετάρτη με μαθήματα Προσανατολισμού
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας