Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Πιστοποίηση της Intralot για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης πελατών

Πιστοποίηση ISO 29990:2010 έλαβε η Intralot για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης που παρέχονται στους πελάτες της από το «Learning Center», το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πιστοποίηση καλύπτει την πλήρη διαδικασία εκπαίδευσης: ανάλυση, σχεδιασμό, καθώς και παρακολούθηση και αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες υλοποίησης του κάθε έργου που αναλαμβάνει […]

Πιστοποίηση ISO 29990:2010 έλαβε η Intralot για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης που παρέχονται στους πελάτες της από το «Learning Center», το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πιστοποίηση καλύπτει την πλήρη διαδικασία εκπαίδευσης: ανάλυση, σχεδιασμό, καθώς και παρακολούθηση και αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες υλοποίησης του κάθε έργου που αναλαμβάνει η εταιρεία.

Το «Learning Center» της Intralot, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στελεχώνεται από επαγγελματίες του κλάδου της εκπαίδευσης με εμπειρία και εξειδίκευση. Λειτουργεί με στόχο να παρέχει στους πελάτες της Intralot διεθνώς υψηλής ποιότητας, επαγγελματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Το ISO 29990:2010 είναι ένα πρότυπο που έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μη τυπικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην παγκόσμια αγορά. Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό πιστοποίησης TUV Hellas.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024