Συνάντηση Στ.Θεοδωράκη με την ηγεσία των Ciudadanos στη Βαρκελώνη
Για μια «Ευρώπη των λαών» έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Βαρκελώνη, μετά τη συνάντησή του με τον ηγέτη των Ciudadanos (Πολιτών) Αλμπερτ Ριβέρα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του επικεφαλής του Ποταμιού στην Ισπανία.
Για μια «Ευρώπη των λαών» έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Βαρκελώνη μετά τη συνάντησή του με τον ηγέτη των Ciudadanos (Πολιτών) Αλμπερτ Ριβέρα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του επικεφαλής του Ποταμιού στην Ισπανία.
«Να αλλάξουμε την Ευρώπη χωρίς να την γκρεμίσουμε. Να παραδώσουμε την Ευρώπη στα νέα μυαλά και να πάρουμε μια μεγαλύτερη απόσταση από αυτά που έχουν δημιουργήσει τα προβλήματα. Από τις γραφειοκρατίες, από τους κομματικούς μηχανισμούς, από τα συμφέροντα και τις συντεχνίες. Η Ευρώπη των λαών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.
Μετά τη συνάντηση των δύο πολιτικών δόθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου και ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι «με τους Ciudadanos μας ενώνει η Ευρώπη. Μας ενώνει η ανάγκη να κυνηγήσουμε το καινούργιο». Πρόσθεσε ακόμη ότι υπερασπίζεται την ανάγκη μιας μεγάλης οικογένειας, την ευρωπαϊκή οικογένεια, αλλά με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και στην πολυπολιτισμικότητα της Ευρώπης.
Οι «Πολίτες» καταγράφουν μεγάλη άνοδο στις δημοσκοπήσεις και στη διάρκεια των συζητήσεων διαπιστώθηκαν πολλά κοινά σημεία με το Ποτάμι στην προσέγγισή τους στα μεγάλα σύγχρονα προβλήματα όπως οι αλλαγές στην Ευρώπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η εκστρατεία εκδίκησης του Τραμπ εναντίον Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων μπορεί να κοστίσει τον Νοέμβριο
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
