Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Με… CD Player στο βήμα της Βουλής η Αννα Βαγενά

Με… CD Player στο βήμα της Βουλής η Αννα Βαγενά

Με ένα CD Player ανέβηκε στο βήμα της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά προκειμένου να παίξει ηχητικό από την ώρα που έπεφτε το «μαύρο» στην ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013. Νωρίτερα, είχε προκαλέσει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον της αίθουσας, αλλά και την ανησυχία του Προεδρείου,  όταν σηκώθηκε και πλησίασε στα έδρανα του ΠΑΣΟΚ «καταχεριάζοντας» τους βουλευτές του.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 η βουλευτής του ΚΚΕΛιάνα Κανέλληπροκαλούσε αίσθηση με την συμβολική κίνησή της να ανέβει στο βήμα της Βουλής με μια φραντζόλα ψωμί και ένα γάλα, για να πει ότι μια τετραμελής οικογένεια για να διασφαλίσει αυτά τα αγαθά χρειάζεται ετησίως 950 ευρώ.

Πολλά χρόνια αργότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΆννα Βαγενάεπέλεξε να προκαλέσει με τον δικό της τρόπο το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ ανέβηκε στο βήμα και πριν ολοκληρώσει την ομιλία της έβγαλε από μια τσάντα ένα CD Player και έπαιξε το ηχητικό με την φωνή του προέδρου της ΠΡΟΣΠΕΡΤ Π.Καλφαγιάννη την ώρα που έμπαινε το «μαύρο» στην ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013.

Μετά μάλιστα κατέθεσε το CD στα πρακτικά!

Η κυρία Βαγενά είπε χαρακτηριστικά: «Κύριε Πρόεδρε, σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω κάτι που δεν ξέρω αν είναι μέσα σε αυτά που επιτρέπονται να γίνονται στη Βουλή, αλλά πείτε ότι μιλάω εγώ, ότι είναι συνέχεια της φωνής μου αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο που θα ακούσετε. Ελπίζω να μην με προδώσει η τεχνολογία.

(Στο σημείο αυτό ακούγεται ηχητικό απόσπασμα από εκπομπή της ΕΡΤ)

Το έγραψα μόνη μου την ώρα που συνέβαινε με μια κάμερα από την τηλεόραση και σήμερα απομόνωσα το ηχητικό ντοκουμέντο. Θα το καταθέσω και στα Πρακτικά της Βουλής -όχι πως δεν το ξέρουν- και με αυτό τελειώνω. Σας ευχαριστώ πολύ».

Νωρίτερα, είχε προκαλέσει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον της αίθουσας αλλά και την ανησυχία του Προεδρείου όταν την στιγμή που ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠAΣOΚ Ευ.Βενιζέλος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε και πλησίασε στα έδρανα του ΠΑΣΟΚ «καταχεριάζοντας» τους βουλευτές του χωρίς κανείς να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Το μεταναστευτικό, η Ακροδεξιά και η κρίση ταυτότητας της Ευρώπης

Όταν η πολυθρύλητη «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» μπαίνει για πολλοστή φορά στο «ζύγι» της δυστοπικής μικροπολιτικής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024