Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τιμητική διάκριση για τον λοχία που έσωσε την έγκυο μετανάστρια στη Ρόδο
Το μετάλλιο Εξόχου Πράξεως απένειμε στον ΕΠΟΠ λοχία Αντώνιο Ντεληγιώργη ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος για το εξαίρετο ήθος που επέδειξε στη διάσωση μεταναστών, μεταξύ των οποίων και μιας εγκύου, στο ναυάγιο σκάφους την περασμένη Δευτέρα, ανοιχτά της παραλίας Ζέφυρος της Ρόδου.
Το μετάλλιο Εξόχου Πράξεως απένειμε στον ΕΠΟΠ λοχία Αντώνιο Ντεληγιώργη ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος για το εξαίρετο ήθος που επέδειξε στη διάσωση μεταναστών, μεταξύ των οποίων και μιας εγκύου, στο ναυάγιο σκάφους την περασμένη Δευτέρα, ανοιχτά της παραλίας Ζέφυρος της Ρόδου.
Στο ναυάγιο είχαν χάσει τη ζωή τους τρία άτομα, όταν το ξύλινο σκάφος που μετέφερε τους 93 μετανάστες διαλύθηκε στη βραχώδη παραλία του νησιού και μέσα σε λίγα λεπτά βούλιαξε.
Νεκροί ανασύρθηκαν ένας άνδρας, μια γυναίκα και ένα αγόρι περίπου 5 ετών. Το παιδί εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση. Οι μετανάστες ήταν στην πλειονότητά τους πρόσφυγες από τη Συρία.
«Διέσωσε μόνος του 20 παιδιά, εγκύους γυναίκες και πολίτες, μαζί με πολίτες της Ρόδου, οι οποίοι πήραν μέρος στη διάσωση, αψηφώντας ακόμα και πρόβλημα υγείας το οποίο έχει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
«Η έξοχη πράξη του αυτή, όπως και πολλών άλλων υπαξιωματικών, αξιωματικών, ανθυπασπιστών, εθνοφυλάκων και στρατιωτών, δείχνει το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων» κατέληξε.
Η έγκυος μετανάστρια από την Ερυθραία, την οποία διέσωσε ο Αντώνης Ντεληγιώργης, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο νοσοκομείο του νησιού, και θα δώσει το όνομα του στο παιδί της ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τον άνθρωπο που τους χάρισε τη ζωή.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου